Apple le-a cerut furnizorilor sa produca pana la 90 de milioane de iPhone-uri pana la sfarsitul anului

Apple le-a cerut furnizorilor sa produca pana la 90 de milioane de iPhone-uri pana la sfarsitul anului

Cu fiecare noua generatie de iPhone lansata de Apple vanzarile sunt din ce in ce mai mari, se pare. Din acest motiv, potrivit unui raport de The Wall Street Journal, compania din Cupertino le-a cerut furnizorilor sa produca pana la 90 de milioane de unitati iPhone 6s pana la sfarsitul anului.

La fel ca si in cazul cifrei de livrari, nu exista garantia ca aceste 90 de milioane de unitati vor fi vandute. Cu toate acestea, este un bun indicator al cererii la care Apple se asteapta.

Avand in vedere cat de dificil este sa intri in posesia unui smartphone Apple in primele saptamani de la lansare, probabil ca avand un numar suplimentar de unitati disponibile ar face procesul de cumparare mult mai usor pentru clienti.

CITESTE SI:  Ce cip ar putea fi depasi ca performanta A12 Bionic al Apple

Dar este cifra de 90 de milioane un pic prea optimista pentru Apple? Anul trecut, Apple a comandat 70-80 de milioane de unitati de la furnizori si chiar a avut probleme in a face fata cererii.

In prima jumatate a anului fiscal care se incheie in septembrie, Apple a vandut un numar urias de 135,6 milioane de smartphone-uri.

Acest numar reprezinta o crestere de 43% fata de aceeasi perioada a anului trecut. In orice caz, multi se asteapta ca iPhone 6s si iPhone 6s Plus vor avea niste imbunatatiri foarte semnificative fata de iPhone 6 si 6 Plus.

CITESTE SI:  iPhone 6s si iPhone 6s Plus - specificatii dezvaluite de KGI Securities

Se presupune ca viitoarele iPhone-uri vor veni cu tehnologia Force Touch si cu conectivitate LTE Cat 6. Dar acestea sunt numai cateva dintre caracteristicile posibile.

Tratati aceste informatii cu precautie deocamdata pentru ca nu provin din surse oficiale. Credeti ca Apple va reusi sa vanda in acest an 90 de milioane de iPhone-uri? Oare vor vinde mai multe, mai putine?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *