fbpx

Apple investigheaza afirmatiile conform carora castile AirPods au explodat

Apple investigheaza afirmatiile conform carora castile AirPods au explodat

Un barbat din Florida sustine ca din casca sa dreapta AirPods a inceput sa iasa fum in timp ce asculta muzica. Dupa cum a spus publicatia WFLA, locuitorul din Florida, Jason Colon, era la sala de forta cand a observat ca din casca sa dreapta AirPods incepea sa iasa fum.

Colon spune ca, odata ce si-a dat seama ca fumul iesea din castile Apple AirPods, le-a scos repede, le-a asezat undeva si mai apoi a fugit sa caute ajutor. Cand s-a intors, casca dreapta AirPods prezenta urmele unei explozii si unei deteriorari cauzate de flacara. Apple trebuie neaparat sa se ocupe de asta.

CITESTE SI:  Motivul pentru care Qualcomm incearca sa interzica vanzarea iPhone-urilor in Statele Unite

Problema cu castile wireless este ca au nevoie de reincarcare constanta din cauza faptului ca functioneaza pe baterii. Exista si o alta problema, si anume ca, deoarece functioneaza pe baterii, exista posibilitatea ca acestea sa explodeze, asa cum am vazut in trecut cu alte baterii li-ion din diferite dispozitive.

Cu toate acestea, in cea mai mare parte, cazurile de casti care explodeaza sunt destul de rare. O stire de WFLA a aratat ca un locuitor din Florida cu numele de Jason Colon a experimentat ceva de genul asta cu castile wireless Apple AirPods.

CITESTE SI:  Care Mac-uri macOS Big Sur vor fi capabile de Netflix 4K

Stirea sustine ca Jason Colon era la sala de forta cand din casca sa Apple AirPods dreapta a inceput sa iasa fum. Acestea si-a scos rapid castile din urechi si a mers sa caute ajutor, dar cand s-a intors, aparent casca dreapta AirPods prezenta daune cauzate de o flacara si de o explozie.

CITESTE SI:  Ce serviciu de muzica tert se lanseaza ca aplicatie pe smartwatch-urile Apple Watch

Potrivit lui Colon, “A fost asa. Era arsa. Nu am vazut ce se intampla, dar vreau sa va spun ca era deja prajita! Puteti vedea daunele de flacara. Nu stiu ce s-ar fi putut intampla cu urechea mea, dar probabil ca mi-ar fi fost arsa”. O purtatoare de cuvant a Apple a spus ca investigheaza aceasta problema cu explozia si ca il va contacta pe Colon.