Apple incearca sa convinga Samsung sa reduca pretul displayurilor OLED, se pare

Apple incearca sa convinga Samsung sa reduca pretul displayurilor OLED, se pare

Compania Apple din Cupertino isi intensifica utilizarea de displayuri OLED pentru iPhone-urile din 2018 si, drept urmare, doreste preturi mai mici la displayurile OLED. Asa cum s-a intamplat anul trecut, ecranele de iPhone din acest an vor fi fabricate de Samsung Display.

Datorita numarului mare de comenzi de displayuri OLED pentru iPhone-ul din acest an, Apple vrea ca Samsung sa reduca preturile pe care compania din Cupertino le plateste, mai precis cu 9%.

Recent, s-a dezvaluit ca s-ar putea ca Apple sa nu poata sa-si procure displayuri OLED de la LG din cauza faptului ca compania sud-coreeana nu a reusit sa atinga obiectivele de productie.

CITESTE SI:  Jawbone va fi dizolvata intrucat Rahman doreste un alt startup de sanatate

Drept rezultat, au circulat stiri conform carora compania din Cupertino ar putea fi nevoita sa se bazeze pe Samsung, ceea ce reprezinta o problema, deoarece, daca e sa credem unele zvonuri, Samsung percepe un pret mare pe fiecare display OLED.

Vestea buna este ca compania din Cupertino ar putea cauta o modalitate de reducere a preturilor, deoarece o stire de DigiTimes a dezvaluit ca Apple negociaza cu Samsung preturile la ecranele OLED, pentru ca Samsung sa ceara de la Apple doar 100 de dolari pe fiecare ecran, fata de 110 dolari.

CITESTE SI:  PewDiePie, cel mai mare star al YouTube-ului, are probleme

De asemenea, se spune ca Apple isi dubleaza comenzile in speranta ca numarul de comenzi va convinge Samsung sa-i ofere o reducere. Au existat zvonuri care indicau ca Apple ar putea percepe mai mult de 1000 de dolari pentru telefoanele iPhone din 2018 si se pare ca displayurile OLED scumpe ar putea fi unul dintre factorii care determina pretul ridicat.

CITESTE SI:  Volvo si NVIDIA lucreaza impreuna la masini fara sofer

Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul ca pretul componentelor este greu de identificat cu exactitate. Asta din cauza faptului ca companiile ar putea oferi reduceri datorita comenzilor uriase, sau datorita relatiei cu clientii, asa ca cel mai bine ar fi sa tratati aceste informatii cu precautie deocamdata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *