Apple ia aproape cu certitudine in calcul ideea producerii unei intregi masini

Apple ia aproape cu certitudine in calcul ideea producerii unei intregi masini

Apple cocheteaza aproape cu certitudine cu ideea construirii unei intregi masini, dar ar avea nevoie probabil sa incheie un parteneriat cu un producator din cauza complicatiilor construirii unei intregi masini, a spus un analist de top.

In 2016, am auzit o stire care a indicat ca compania din Cupertino a renuntat aparent sa-si construiasca propria masina. In schimb, s-a sugerat ca compania s-ar putea ocupa de partea software a autoturismelor, iar o permisiune acordata de California DMV a sugerat ca planurile in legatura cu autoturisme ale companiei sunt inca vii, desi in ce masura ramane de vazut.

CITESTE SI:  Printr-un studiu s-a descoperit ca cel mai popular asistent virtual pentru mobile este Siri, dar popularitatea sa e in descrestere

Cu toate acestea, se pare ca cel putin un analist crede ca Apple ar putea inca cocheta cu ideea producerii unei intregi masini. Intr-o stire de CNBC, acestia l-au citat pe analistul Gene Munster care a sugerat ca compania exploreaza aproape cu certitudine ideea construirii propriei masini, dar acesta mentioneaza ca exista cateva obstacole care ar putea impiedica ca acest lucru sa devina realitate.

CITESTE SI:  VIDEO: LG lanseaza un promo pentru smartphone-ul V30, se teme de Galaxy Note 8, se pare

Dupa cum a scris pe blogul sau, Munster spune, “Apple exploreaza aproape cu certitudine cum ar putea construi o intreaga masina, dar asa cum am invatat in modul nasol cu un televizor Apple, explorarea nu inseamna ca un produs ajunge pe piata”.

Cu toate acestea, acesta adauga ca, desi Apple ar putea avea succes pe partea de software a lucrurilor, sa caute un partener pentru productie ar fi ceva de care Apple trebuie sa se ocupe.

CITESTE SI:  Cum smartphone-ul Samsung Galaxy S10 ar putea fi o forta in fotografie

Munster precizeaza de asemenea ca procesul de proiectare obisnuit al unei masini este de 5-7 ani, ceea ce inseamna ca Apple ar putea foarte bine sa fie in spatele companiilor precum Tesla si Google care au ani de zile in plus fata de compania din Cupertino in domeniul autoturismelor electrice/fara sofer, asa ca pana atunci poate ar trebui sa nu va faceti mari sperante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *