fbpx

Apple este cea mai inovatoare companie din 2018, potrivit Fast Company

Apple este cea mai inovatoare companie din 2018, potrivit Fast Company

Fast Company a lansat lista sa cu cele mai inovatoare companii din lume pentru 2018, iar pe locul intai al clasamentului este nimeni alta decat compania Apple. Compania a fost pe locul patru anul trecut, dar in acest an a ajuns pe primul loc datorita lui iPhone X, ARKit si nu numai.

Exista unii critici ai Apple care sustin ca compania nu mai inoveaza la fel de mult ca in trecut cand a lansat produse care au contribuit la dezvoltarea tendintelor, cum ar fi iPod-ul, iPhone-ul, iPad-ul si MacBook Air.

CITESTE SI:  De ce Twitter a suspendat o multime de conturi

In schimb, unii critici sustin ca Apple joaca in zona sa de confort si ca nu mai inoveaza. Cu toate acestea, nu toti cred asta, deoarece Fast Company a publicat o lista a celor mai inovatoare companii din 2018 si a clasat pe locul intai Apple.

Justificarea publicatiei pentru locul fruntal al Apple in 2018 in clasamentul firmelor inovatoare consta in faptul ca compania a lansat in ultimii ani multe servicii si produse noi. Printre acestea se numara AirPod-urile care, desi au fost intampinate cu scepticism la inceput, s-au dovedit rapid ca sunt un succes printre consumatori si, intr-o anumita perioada de timp, erau destul de greu de cumparat.

CITESTE SI:  Compania mama a Google intra in domeniul securitatii cibernetice

Publicatia Fast Company a mentionat, de asemenea, ARKit ca fiind unul dintre motive si, de asemenea, iPhone X din 2017, desi cel din urma produs pare ca se chinuie, cel putin conform unor stiri care indica faptul ca vanzarile s-ar putea sa nu fie la fel de mari pe cat spera firma din Cupertino.

CITESTE SI:  Ce ar putea impiedica compania Lyft sa aiba mare succes in Japonia

Fast Company continua, de asemenea, sa sustina ca celelalte domenii de inovare includ propriile cipuri ale Apple, despre care publicatia spune ca se diferentiaza de cea mai mare parte din competitie care de obicei cumpara cipuri gata facute.

Acestea fiind spuse, sunteti de acord cu clasamentul publicatiei Fast Company in care Apple este cea mai inovatoare companie din lume din anul 2018?