Apple confirma ca sute de noi emoji-uri vor ajunge pe iOS 11.1

Apple confirma ca sute de noi emoji-uri vor ajunge pe iOS 11.1

Apple a aratat mai multe emoji-uri care vor ajunge in viitorul update iOS 11.1. Acestea sunt parte din Unicode 10 care a adaugat 56 de noi emoji-uri. Android Oreo are deja emoji-uri echivalente si, desi marea majoritate a utilizatorilor Android nu ruleaza inca acea versiune a software-ului, dezvoltatorii de aplicatii au acum posibilitatea de a construi suport pentru emoticoane noi.

Daca esti o persoana careia ii place sa comunice folosind emoji-uri, s-ar putea sa fi interesat sa afli ca Apple a anuntat ca, cu iOS 11.1, compania va prezenta sute de emoji-uri noi pe care utilizatorii le pot incerca.

CITESTE SI:  Noul incarcator pentru masini electrice al Porsche iti incarca masina in doar cateva minute

Se asteapta ca iOS 11.1 va fi urmatorul update major pentru iOS 11, dar nu s-a suflat o vorba despre momentul cand va fi lansat. Potrivit Apple, “Noile emoji-uri sunt concepute pentru a dezvalui fiecare detaliu si sunt adaptate din cele aprobate in Unicode 10. iOS 11.1 va include de asemenea, emoticoanele anuntate de Ziua Mondiala a Emoji-urilor, cum ar fi Woman with Headscarf, Bearded Person, Breastfeeding, Zombie, Person in Lotus Position si noi produse alimentare, cum ar fi Sandwich si Coconut”.

CITESTE SI:  Ce GPU poate avea smartphone-ul de gaming Samsung

Pentru dezvoltatorii Apple si pentru acele parti ale programului public beta, se asteapta ca aceste emoticoane noi vor aparea saptamana viitoare, dar pentru cei care nu sunt, asa cum am spus, nu exista o data de lansare stabilita, inca.

Dar se crede ca ar putea fi lansate alaturi de iPhone X a carui lansare este stabilita de Apple pentru data de 3 noiembrie. iOS 11.1 ar trebui, de asemenea, sa aduca diverse solutii si imbunatatiri sistemului de operare.

CITESTE SI:  Un telefon Nokia cu tastatura QWERTY a aparut

Apple a lansat pana in prezent doua update-uri care sunt menite sa duca la mai putine erori si probleme, dar exista inca cateva probleme care inca nu au fost rezolvate, cum ar fi autonomia bateriei despre care speram ca sistemul de operare iOS 11.1 al Apple o va putea rezolva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *