Apple breveteaza cabluri pentru iPhone care stralucesc in intuneric

Apple breveteaza cabluri pentru iPhone care stralucesc in intuneric

Oficiul pentru Brevete si Marci din Statele Unite a publicat o inscriere de brevet de la Apple denumit “Illuminated Printed Circuit Boards for Connectors”. Noul sistem Apple lumineaza capatul conectorului in asa fel incat sa le fie mai usor utilizatorilor sa conecteze cabluri la iPhone-urile lor pe timp de intuneric.

Daca intotdeauna bajbai prin intuneric pentru a-ti gasi cablul pentru a-l conecta la telefonul tau pentru a-l incarca, atunci stii ca acest lucru poate fi un pic frustrant.

CITESTE SI:  Cu ce pret va vinde un operator din Coreea de Sud iPhone 3GS, din nou

Nu este chiar cel mai nasol sentiment din lume, dar este un lucru destul de deranjant. Cu toate acestea, se pare ca Apple vrea sa rezolve aceasta problema cu niste cabluri care stralucesc in intuneric pentru iPhone.

Intr-un brevet descoperit de Patently Apple, se pare ca compania din Cupertino a cochetat cu ideea unor cabluri care lumineaza sau, ca sa fim mai precisi, cu capetele cablurilor care lumineaza.

Desi acest lucru ajuta la gasirea acelor cabluri Apple in intuneric si la a putea vedea unde le conectezi, printre alte scopuri s-ar putea numara abilitatea de a-i putea notifica pe utilizatori de anumite lucruri.

CITESTE SI:  Samsung prinde din urma Intel in ceea ce priveste cota de piata in domeniul semiconductorilor

De exemplu, acele cabluri ar putea schimba culorile in timpul incarcarii pentru a indica faptul ca bateria telefonului Apple iPhone inca are putina energie sau, in procesul de incarcare, acele cabluri ar putea straluci in culoarea verde pentru a indica faptul ca iPhone-ul este deja incarcat complet.

Credem ca acestea sunt probabil motivele pentru care brevetul exista, spre deosebire de alte caracteristici mai inedite. Acest lucru poate fi aplicat la o mare varietate de conectori, cum ar fi Lightning, USB-C sau chiar Thunderbolt.

CITESTE SI:  Ce raspunde Apple pentru cineva care sustine ca i s-au sters 3 filme cumparate de pe iTunes

Din pacate, avand in vedere ca este doar un brevet, este greu de spus daca Apple are planuri de aduce acele cabluri pentru iPhone la realitate, desi nu am spune “nu” cablurilor care ofera indicii vizuale mai bune, precum si starea incarcarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *