fbpx

Apple ar putea scapa de banda din plastic in viitoarele iPhone-uri

Apple ar putea scapa de banda din plastic in viitoarele iPhone-uri

Apple iPhone 6 este un telefon frumos conceput, dar daca exista un lucru pe care multora nu le place, acela ar fi utilizarea benzii de plastic in jurul telefonului Apple care ajuta dispozitivul sa trimita si sa primeasca semnale.

iPhone 6 nu foloseste aluminiu din cauza faptului ca uneori acesta poate interfera cu antena telefonului. Vestea buna este ca daca nu esti un fan al acestor benzi din plastic si speri ca Apple va scapa de ele, atunci ai noroc.

CITESTE SI:  Ce preturi uriase de reparatie vor avea tabletele iPad Pro ale Apple

Recent, un raport de Business Insider a dezvaluit un brevet al Apple care a fost recent publicat de USPTO. Acesta pare sa indice faptul ca Apple a gasit o modalitate de a scapa de acele benzi urate din plastic de pe iPhone.

Cum va face acest lucru, va intrebati? Simplu – pe baza brevetului se pare ca Apple intentioneaza sa creeze un nou material metalic compozit care arata si se simte ca si metalul anodizat folosit la fabricarea iPhone-ului, dar care este la fel de transparent ca si plasticul si care va permite frecventelor radio sa treaca prin telefon fara nicio problema.

CITESTE SI:  Cipul A11 Bionic al lui Apple iPhone X a fost conceput in 3 ani

Rezultatul final ar trebui sa fie un smartphone elegant care nu va avea banda din plastic urata pe care o puteti vedea in iPhone 6 si 6 Plus. Se pare ca acest brevet poate fi folosit nu numai la telefoane.

Brevetul descrie modul in care acesta poate fi aplicat si la alte dispozitive, cum ar fi touchpadul de pe MacBook, pentru a conferi un aspect mai unificat.

CITESTE SI:  Cum se asigura Apple ca iOS nu va mai avea la fel de multe bug-uri in viitor

Cu toate acestea, dat fiind faptul ca acesta este doar un brevet, nu se stie daca Apple va face ca acesta sa devina realitate, dar presupunem ca va trebui sa asteptam si sa vedem daca va fi implementat in urmatoarea generatie de iPhone sau poate in iPhone 7 care va aparea in 2016.