fbpx

Apple ar putea amana cativa ani lansarea acestor dispozitive

Apple ar putea amana cativa ani lansarea acestor dispozitive

Acum ani de zile in urma, un admirator Apple a sustinut ca compania a fost criticata pe nedrept pentru amanarea dispozitivelor despre care se spunea ca sunt pe punctul de a se lansa.

Conform unor noi stiri, compania din Statele Unite a amanat pana in 2021-2023 anumite dispozitive noi. Publicatia The Information a spus ca Apple planuieste sa amane pana cel tarziu in 2023 primele sale dispozitive AR.

S-a spus de mult timp ca compania americana lucreaza la un casca AR (realitate augmentata). Ramane de vazut cand se va lansa exact acel dispozitiv, dar recent s-a spus ca Apple poate va lansa dispozitivul in 2020.

CITESTE SI:  Cu ce vine nou pentru securitate noua aplicatie Zoom

Asta conform analistului Ming-Chi Kuo care in trecut s-a dovedit a fi foarte precis cu predictiile sale despre dispozitivele acestei companii. Cu toate acestea, conform unor noi informatii de la Mark Gurman de la Bloomberg, persoana care a fost de asemenea destul de precisa cu privire la zvonurile despre Apple, casca AR fost “amanata” pana in 2021 sau 2022.

CITESTE SI:  Ce numar urias de dispozitive ruleaza Windows 10 in prezent

Spunem “amanata” intre ghilimele pentru ca, in acest moment, nimeni nu stie cand se va lansa casca AR a companiei americane. Conform stirii, Gurman sustine ca Apple lucreaza la un fel de casca hibrida VR/AR care poate va fi lansata in 2021 sau 2022.

De asemenea, Gurman a spus alta data ca Apple poate are si o pereche de ochelari de realitate augmentata usori care se va lansa in 2023. Unii zic ca aceasta stire pare ca se contrazice cu cealalta stire, dar de fapt nu-i asa.

CITESTE SI:  LG investeste mult in productia displayurilor OLED pentru a castiga comenzile pentru iPhone

Se pare ca compania din Cupertino planuise initial sa lanseze prima casca AR in 2020, conform lui Ming-Chi Kuo, dar ulterior s-a decis amanarea dispozitivului.

Trateaza aceasta stire cu o doza de precautie pentru moment, dar pare ca nu vom vedea castile AR ale companiei Apple din Statele Unite prea curand.