Apple anunta ca acum functioneaza 100% pe energie regenerabila

Apple anunta ca acum functioneaza 100% pe energie regenerabila

Apple s-a laudat tot timpul cu eforturile sale pentru ecologie si pentru faptul ca incearca sa-si creeze produsele cat mai ecologice, fie ca este vorba despre ambalarea produselor si despre manualele din hartie reciclata, fie ca se asigura ca produsele sale utilizeaza materiale care se pot reface acolo (unde este posibil) si ca se asigura ca operatiunile lor sunt alimentate de energie regenerabila.

Desi presupunem ca ar putea trece ceva vreme pana ce produsele Apple sunt fabricate 100% din materiale sustenabile, vestea buna este ca, in ceea ce priveste activitatile, compania sustine acum ca functioneaza 100% pe energie regenerabila. Aceasta acopera activitatile companiei din intreaga lume, cum ar fi magazinele, birourile si centrele de date.

CITESTE SI:  Alphabet ar putea lua in considerare o investitie de 1 miliard de dolari in Lyft

In plus, compania a anuntat, de asemenea, ca a reusit sa convinga inca 9 parteneri de productie sa se angajeze sa alimenteze productia Apple folosind 100% energie regenerabila.

CITESTE SI:  Care este al doilea cel mai de succes film din istorie

Potrivit companiei, acest lucru aduce numarul total de furnizori care s-au angajat la initiativa ecologica a Apple la 23. Potrivit CEO-ului Apple, Tim Cook, “Ne-am angajat sa lasam lumea mai buna decat am gasit-o. Dupa ani de munca grea, suntem mandri ca am atins aceasta etapa importanta. Vom continua sa impingem limitele a ceea ce este posibil cu materialele in produsele noastre, modul in care reciclam, spatiile noastre si munca noastra cu furnizorii pentru a crea noi surse creative si de energie regenerabila, pentru ca stim ca viitorul depinde de acestea”.

CITESTE SI:  Ce partener de displayuri si-ar fi gasit Huawei pentru smartphone-ul sau pliabil

Anuntul companiei Apple vine la scurt timp dupa anuntul Google de acum cateva zile in care s-a spus ca si aceasta companie foloseste acum energie regenerabila in proportie de 100%. Asadar, companiile incep sa adopte trendul energiei regenerabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *