fbpx
Aplicatii de la aceste smartphone-uri poate rula Windows 10

Aplicatii de la aceste smartphone-uri poate rula Windows 10

In curand vei avea acces la aplicatiile smartphone-ului tau de pe PC-ul tau. Dar daca ai smartphone-ul potrivit. Compania Microsoft din Statele Unite lanseaza un update Windows 10 Your Phone cu suport pentru rularea aplicatiilor mobile pe PC-urile Windows 10, asa cum a promis cand compania sud-coreeana Samsung a dezvaluit Galaxy Note 20.

Nu va trebui sa te intinzi dupa smartphone doar pentru a verifica o retea sociala exclusiva pentru mobil sau pentru a comanda pranzul printr-o aplicatie de livrare.

CITESTE SI:  Smartphone-urile ASUS ZenFone 4 si ZenFone 4 Pro au fost anuntate - specificatii oficiale

Aplicatiile ruleaza in ferestre separate pentru a permite multitaskingul si le poti fixa in meniul Start sau in Taskbar daca le folosesti suficient de des.

Si poti folosi un mouse, o tastatura si un touchscreen pentru a interactiona cu acele aplicatii in Windows 10. Asa cum am indicat anterior, acest lucru nu se poate pentru orice telefon.

Pe langa utilizarea celui mai recent soft Your Phone pe sistemul tau Windows 10, vei avea nevoie si de un smartphone cu cea mai noua integrare Link to Windows.

CITESTE SI:  Cum va putea smartphone-ul Google Pixel 4 sa transcrie inregistrarile audio in text

Deocamdata, asta inseamna un smartphone Samsung care ruleaza sistemul de operare Android 9.0 Pie sau unul mai nou. PC-ul si smartphone-ul trebuie sa fie pe aceeasi retea WiFi, asa ca interactionarea cu acele aplicatii pe Windows 10 nu va functiona daca ti-ai lasat telefonul in locuinta dupa ce ai plecat.

Chiar si asa, aceasta este o evolutie fata de oglindirea ecranului telefonului. Nu trebuie sa gestionezi totul doar dintr-o fereastra, sau sa navighezi in sistemul de operare al telefonului pentru a lansa o aplicatie preferata.

CITESTE SI:  Haier lanseaza o noua tableta Android de 9,7 inch

Nu este uniunea perfecta dintre desktop si mobil pe care Microsoft a conceput-o cu Continuum pentru Windows 10, dar e aproape similara. Ce parere ai? Iti doresti ca aceasta caracteristica sa poate fi folosita si de alte smartphone-uri, nu doar de cele de la Samsung?