Aplicatia SoundAssistant a Samsung imbunatateste sunetul de pe smartphone-urile Galaxy

Aplicatia SoundAssistant a Samsung imbunatateste sunetul de pe smartphone-urile Galaxy

Samsung a lansat noua aplicatie SoundAssistant care ofera caracteristici diverse legate de sunet pentru smartphone-urile Galaxy. Softul SoundAssistant iti permite sa controlezi volumul media in loc de cel al tonului de apel atunci cand apesi pe butoanele de volum, iar unor utilizatori le-ar placea asta.

Samsung a lansat o noua aplicatie pe Google Play Store care le permite proprietarilor de smartphone-uri sa imbunatateasca experienta audio de pe smartphone-urile Galaxy lor prin optimizarea mai multor setari audio diferite.

Softul SoundAssistant al companiei Samsung care imbunatateste sunetul le permite utilizatorilor sa controleze 150 de pasi de ajustare a volumului, pe langa setari EQ, mono si stereo. Chiar le permite utilizatorilor sa seteze volumuri individuale pentru aplicatii diferite.

CITESTE SI:  Drona pliabila DJI Mavic Air 4K a fost lansata

Softul SoundAssistant care imbunatateste sunetul al Samsung este capabil chiar sa modifice cheile hardware, in asa fel incat utilizatorii sa poata controla volumul media in loc de cel al tonului de apel atunci cand apasa pe butoanele de volum.

Aplicatia SoundAssistant poate fi folosita pentru a crea si activa setari de sunet bazate pe preferintele utilizatorului. Proprietarii smartphone-urilor Samsung Galaxy S8 si Galaxy S8+ pot folosi aplicatia pentru a seta o cale de iesire audio diferita pentru softuri diferite, asa ca acestia pot directiona sunetul catre un difuzor Bluetooth pentru muzica si catre difuzorul smartphone-ului Galaxy pentru un joc.

CITESTE SI:  Cum ar putea suporta noile iPhone-uri incarcare wireless mai rapida

Aplicatia SoundAssistant care imbunatateste sunetul vine cu o caracteristica denumita Scenarios. Aceasta poate fi folosita pentru a configura nivelele de volum pentru anumite zile sau perioade de timp.

Acest lucru elimina bataia de cap pentru utilizatori de a-si schimba manual profilul de sunet de pe smartphone-ul Galaxy pentru un eveniment care se repeta, cum ar fi o intalnire de lucru saptamanala.

Aplicatia SoundAssistant care imbunatateste sunetul a Samsung este disponibila in mod gratuit pentru download de pe Google Play Store. Este compatibila numai cu smartphone-urile Galaxy ale Samsung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *