fbpx
Aplicatia Shazam pentru iOS primeste Modul Offline

Aplicatia Shazam pentru iOS primeste Modul Offline

Pentru ca aplicatiile de identificare a melodiilor precum Shazam sa functioneze, aveti nevoie de o conexiune la internet. Asta din cauza faptului ca melodia sau emisiunea TV care trebuie recunoscuta trebuie sa se potriveasca cu o baza de date care in mod evident nu este stocata pe telefoanele utilizatorilor.

Acest lucru inseamna ca, daca te afli undeva in care ai conexiune slaba sau n-ai deloc internet, Shazam nu va functiona, sau cel putin pana acum ceva timp nu era posibil. Shazam a lansat recent o noua actualizare pentru aplicatia iOS care vine cu Modul Offline.

CITESTE SI:  La asta a lucrat compania Apple de ani de zile pentru iPad

Dupa cum indica numele, acest lucru inseamna ca aplicatia iOS poate fi utilizata chiar si fara internet sau cel putin intr-o anumita masura. Potrivit companiei, “Continua sa Shazam-uiesti, chiar si atunci cand esti offline. Data viitoare cand muzica este pornita, dar WiFi-ul nu este, apasa pur si simplu butonul albastru mare si vom identifica acea melodie imediat ce va intoarceti online. Acum va vom anunta imediat, chiar si daca nu aveti aplicatia iOS Shazam deschisa”.

CITESTE SI:  De ce Google renunta la Daydream VR

Practic, aplicatia iOS pune in asteptare cererile tale Shazam pana cand exista o conexiune la internet si iesi din offline, dupa care te va anunta care sunt numele melodiilor pe care ati vrut sa le identificati.

Nu este chiar modul offline, dar acest lucru ar trebui sa fie la indemana daca nu ai acces la internet in momentul cand auzi melodia. Actualizarea aplicatiei iOS ar trebui sa fie deja live, astfel ca puteti accesa iTunes App Store pentru descarcare.

CITESTE SI:  De ce castile wireless AirPods Studio ar putea veni cu cip U1

Intre timp, Apple a achizitionat Shazam, dar planurile companiei pentru aplicatie/serviciu raman neclare, dar compania din Cupertino a afirmat ca are planuri interesante. Asteptam cu nerabdare sa auzim ce planuri are.