fbpx

Aplicatia mobila a NHS ii va rasplati pe utilizatori pentru indeplinirea telurilor lor fitness

Aplicatia mobila a NHS ii va rasplati pe utilizatori pentru indeplinirea telurilor lor fitness

La fel cum asiguratorii folosesc dispozitivele purtabile pentru a-i motiva pe oameni sa aiba un stil de viata mai sanatos, Serviciul National de Sanatate (NHS) din Marea Britanie exploreaza de asemenea o modalitate prin care sa-i rasplateasca pe participantii activi din punct de vedere fizic cu reduceri la cumparaturi, echipamente de fitness si abonamente la sala de forta precum si cu bilete gratuite la cinematograf.

Exista cateva beneficii evidente cand vine vorba despre a fi in forma. Desigur, nu toata lumea trebuie sa se antreneze pana in punctul in care sunt numai muschi sau au sase patratele sau pana in punctul in care pot executa flotari cu o singura mana.

CITESTE SI:  VIDEO: De ce Apple poate acum sa spuna ca iPhone X captureaza portrete de calitate studio

Dar in mod clar antrenamentul si pastrarea unui stil de viata sanatos este in sine o multumire. Cu toate acestea, se pare ca in ciuda beneficiului care tine de sanatate, nu toata lumea este atat de motivata sa treaca pe la sala de forta, dar asta este ceea ce NHS din Marea Britanie spera sa schimbe.

CITESTE SI:  De ce Uber si-a schimbat logoul

Organizatia NHS a anuntat recent ca utilizatorii care ii folosesc aplicatia mobila de fitness vor putea primi recompense in viitor pentru indeplinirea telurilor lor de fitness si/sau pentru a ramane activi.

Acest lucru vine sub forma unor reduceri atunci cand vrei sa cumperi echipament fitness si abonament la o sala de forta si chiar ai o sansa de a primi bilete gratuite la cinematograf, cu speranta ca aceste motivatii externe ii vor inspira pe utilizatori sa se antreneze mai mult.

CITESTE SI:  Cum ar putea folosi Microsoft AI pentru a imbunatati update-urile Windows

Desigur, organizatia NHS nu se ocupa de asta datorita bunatatii din strafundurile inimii lor, pentru ca prin crearea unei populatii mai sanatatoase si care se ocupa de fitness, NHS spera sa reduca presiunea exercitata asupra serviciilor de sanatate.

Ei bine, daca aplicatia mobila de fitness se va dovedi sau nu a fi un succces, ramane de vazut, dar se asteapta ca NHS din Marea Britanie va testa acest program in Halton Lea, Cheshire.