fbpx

Aplicatia de mesagerie in care poti importa chaturile de WhatsApp

Aplicatia de mesagerie in care poti importa chaturile de WhatsApp

O anumita aplicatie de mesagerie a lansat o caracteristica care iti permite sa importi chaturile de pe WhatsApp pe acea aplicatie. Datorita importarii, nu va trebui sa renunti la istoricul de chat creat pe WhatsApp.

Aplicatia de mesagerie WhatsApp se confrunta in prezent cu un exod de utilizatori. Dupa ce aplicatia WA a anuntat modificari ale politicii de confidentialitate, o multime de utilizatori au apelat la alte servicii de acest tip.

CITESTE SI:  Ce lant de magazine testeaza autovehicule autonome pentru livrari alimentare

Telegram a fost pana acum o alternativa la WhatsApp, dar actualizarea acelei politici a fost cea care i-a stimulat cresterea numarului de utilizatori.

Acestea fiind spuse, te gandesti ca vei pierde chaturile vechi de pe WhatsApp? Ar fi pacat daca aceste chaturi ar fi pierdute. Din fericire, serviciul de mesagerie Telegram ofera utilizatorilor WhatsApp o posibilitate.

Conform unei stiri de 9to5Mac, aplicatia de mesagerie Telegram a fost recent actualizata si a integrat o caracteristica de importare a mesajelor.

CITESTE SI:  De ce un batran japonez a realizat 24.000 de apeluri la un operator de telefonie mobila

Aceasta caracteristica le permite utilizatorilor sa importe pe Telegram chaturi din alte aplicatii de mesagerie (cu conditia ca acestea sa permita exportul).

Asta inseamna ca istoricul de chat nu va fi pierdut si nu va trebui incepeti de la zero pe serviciul Telegram, ceea ce ar putea fi unul dintre principalele motive pentru care oamenii nu erau dispusi sa renunte la WhatsApp.

CITESTE SI:  Ce fel de ochelari noi de vedere de noapte vor primi soldatii armatei americane

Cu toate acestea, 9to5Mac a mentionat ca update-ul respectiv a fost urmat de un alt update care a eliminat acea caracteristica de importare de pe Telegram. Acest lucru indica faptul ca, probabil, caracteristica de import nu era inca definitivata.

Cu toate acestea, e posibil ca acea caracteristica de importare a chaturilor pe serviciul Telegram va fi disponibila pentru utilizatorii in viitor. Ce parere ai despre stire? Crezi ca acea caracteristica e utila?