fbpx
Aplicatia cu o multime de utilizatori care va fi simplificata

Aplicatia cu o multime de utilizatori care va fi simplificata

Conform unor noi informatii, o aplicatie foarte cunoscuta si cu o baza uriasa de utilizatori va trece printr-o reproiectare. Acea reproiectare consta in simplificare prin eliminarea anumitor functii care nu sunt prea folosite. Astfel, aceasta nu va mai fi exagerat de incarcata pentru utilizatori.

De-a lungul anilor, aplicatiile se actualizeaza cu noi functii si modificari. Cu toate acestea, acest lucru nu e neaparat pentru mai bine. Asta pentru ca ceea ce a fost la inceput o aplicatie simpla devine in cele din urma prea incarcata pentru utilizatori.

CITESTE SI:  Google angajeaza mai multi ingineri de cipuri de la Apple, se pare

Din fericire, compania Facebook din Statele Unite doreste sa simplifice aplicatia sa Messenger. Facebook Messenger, conceputa pentru a le permite utilizatorilor sa comunice intre ei, va fi supusa unei reproiectari de simplificare.

Facebook va elimina anumite caracteristici din Messenger pentru a simplifica experienta generala pentru utilizatori. Una dintre modificari este eliminarea filei Discover din Messenger, in timp ce alte caracteristici precum Instant Games si Tranportation au fost eliminate din chatul Messenger.

CITESTE SI:  Motivul pentru care Xiaomi nu este gata pentru Statele Unite

Si desi botii de chat inca sunt parte din Facebook Messenger, acestia nu mai sunt la vedere. Compania Facebook din SUA nu a mentionat de ce realizeaza aceste modificari, dar s-a speculat ca modificarile ar putea ca motiv optimizarea aplicatiei Facebook Messenger pentru a fi mai simpla si mai rapida.

La urma urmei, daca o aplicatie este prea incarcata cu functii care nu sunt esentiale si nu sunt parte din nucleu, utilizatorii ar putea fi tentati sa nu o mai foloseasca si sa foloseasca in schimb altceva.

CITESTE SI:  Ce companie foloseste AI pentru a edita stirile

Acestea fiind spuse, aplicatia WhatsApp a companiei Facebook din Statele Unite este un exemplu destul de bun. De-a lungul anilor, WhatsApp a continuat sa-si pastreze functionalitatea principala, in timp ce a adaugat noi functii care nu indeparteaza utilizatorii.