fbpx
Aplicatia care suporta 1000 de oameni intr-un apel video de grup

Aplicatia care suporta 1000 de oameni intr-un apel video de grup

O anumita aplicatie de apeluri video de grup suporta acum videoconferinte la care pot participa pana la 1000 de oameni, intr-un fel. Si, conform acelei companii, acel numar maxim de participanti la o videoconferinta va fi extins intr-un mod aproape inimaginabil.

Unul dintre avantajele aplicatiei de apeluri video Zoom e faptul ca suporta o multime de utilizatori in acelasi apel de grup. Acest lucru le-a permis companiilor sa gazduiasca intrevederi in timp ce angajatii lucrau remote, dar si scolilor sa gazduiasca cursuri cu peste 50 de elevi.

CITESTE SI:  De ce Apple Pay are o rata de adoptare redusa in SUA

Cu toate acestea, se pare ca aplicatia Telegram va contesta aplicatia Zoom in aceasta privinta. Compania Telegram din Rusia a anuntat o actualizare a platformei sale, si anume faptul ca apelurile video de grup pot acum suporta pana la 1000 de oameni in acelasi timp.

Acest lucru e incredibil, dar e cinstit sa mentionam ca acel numar include doar oamenii care urmaresc transmisiunile live. Adica nu vor fi 1000 de oameni cu camerele si microfoanele pornite, ci mai degraba 1000 de oameni care pot participa fara camera si microfonul pornit la apelul video.

CITESTE SI:  Ce caracteristica se testeaza in premiera pe Snapchat

Deci e ca si cum Telegram ar gazdui un live stream, nu o conferinta de grup in masa. Potrivit Telegram, compania nu se va multumi cu doar 1000 de oameni.

Aplicatia Telegram va extinde in cele din urma acest numar “pana ce toti oamenii de pe Pamant se vor putea alatura unui apel video de grup”. Nu e clar daca aceasta e intentia sau daca e doar o exagerare de marketing.

CITESTE SI:  Aplicatia care te obliga sa-ti faci selfie ca sa opreasca alarma de dimineata

Exista si caracteristici noi si bug-uri eliminate cu noul update, asa ca asigura-te ca descarci cea mai noua versiune a aplicatiei Telegram. Ce parere ai despre noul update al aplicatiei Telegram care permite pana la 1000 de participanti intr-un apel video de grup?