fbpx

Aplicatia Android a Microsoft care a ajuns la un miliard de instalari

Aplicatia Android a Microsoft care a ajuns la un miliard de instalari

Gigantul tehnologic Microsoft din Statele Unite are o aplicatie pentru dispozitivele Android care a ajuns la un miliard de instalari pe Google Play Store.

Aceea a fost prima aplicatia Android a companiei care a depasit 500 de milioane de instalari pe magazinul Play Store. Acum aplicatia Microsoft Word a ajuns la un miliard de instalari pe Google Play Store. Dar e posibil ca instalarile de pe Play Store nu reflecta intregul numar de dispozitive care ruleaza Word.

CITESTE SI:  Instagram este platforma preferata a hartuitorilor online, potrivit unui sondaj

Microsoft Word este una dintre cele mai cunoscute aplicatii de productivitate din lume, deci nu e deloc surprinzator faptul ca Word s-a dovedit a fi un succes pe sistemul de operare detinut de Google.

Cele mai recente statistici Google Play Store arata ca varianta pentru Android a Microsoft Word a fost instalata de un miliard de ori. Si majoritatea celorlalte aplicatii Office ale Microsoft se descurca bine pe Android.

Excel, o aplicatie cunoscuta pentru foi de calcul, are peste 500.000 de instalari pe Android si la fel si OneNote, PowerPoint si OneDrive. Outlook pentru Android vine treptat din urma, avand peste 100 de milioane de instalari pe Android prin Google Play Store.

CITESTE SI:  Aceasta tara are ecrane transparente LG in metrourile sale

Cu toate acestea, este important de mentionat ca aceste date nu reflecta neaparat toate instalarile acestor softuri. Microsoft are acorduri cu unii producatori de dispozitive pentru a preinstala aceste aplicatii pe dispozitivele lor.

CITESTE SI:  Huawei ar putea lansa anul viitor un smartphone pliabil

De exemplu, poti gasi suita Office preinstalata pe smartphone-urile de varf Samsung. Cu toate acestea, ceea ce este interesant este faptul ca, chiar daca serviciile bazate pe cloud, cum ar fi Google Docs, au devenit destul de folosite in ultimii ani, multi oameni si businessuri inca continua sa foloseasca Microsoft Office, un pachet software cu care au fost de mult timp familiarizati pe platformele desktop.

Facebook