Aplicarea pentru job din 1973 a lui Steve Jobs a fost scoasa la licitatie

Aplicarea pentru job din 1973 a lui Steve Jobs a fost scoasa la licitatie

Acum ceva timp, o aplicare pentru job din 1973 a lui Steve Jobs a fost scoasa la licitatie de compania RR. Asteptata sa adune 50.000 de dolari pana la incheierea licitatiei, aplicarea de job ne ofera o privire interesanta asupra vietii lui Steve Jobs inainte de a cofonda Apple.

Pentru majoritatea oamenilor, o aplicare pentru job este doar o bucata de hartie pe care acestia o completeaza in speranta asigurarii unui nou loc de munca. Cu toate acestea, acea bucata de hartie poate avea o semnificatie istorica daca este legata de o personalitate influenta si poate, de asemenea, sa aiba o valoare monetara imensa.

CITESTE SI:  Microsoft va croi Windows 10 pentru guvernul chinez

Prin urmare, nu ar fi surprinzator sa vedem ca o aplicare pentru job completata de cofondatorul decedat al Apple, Steve Jobs, in 1973 va aduna 50.000 de dolari la o licitatie.

O companie de licitatii care se numeste RR are aplicarea pentru job din 1973 a lui Steve Jobs. Compania primeste oferte pentru aceasta pana pe data de 15 martie, iar suma care probabil o va aduna este de aproximativ 50.000 de dolari.

CITESTE SI:  Apple investeste 390 de milioane de dolari in Finisar pentru Face ID

Documentul din 1973 scos la licitatie a fost completat de Steve Jobs cand avea 18 ani, cu adresa Reed College si cu specialitatea – literatura engleza. De asemenea, mentioneaza, mai degraba ironic, in lumina evenimentelor care vor avea loc cateva decenii mai tarziu, ca el nu are telefon.

Aplicarea pentru job din 1973 scoasa la licitatie mentioneaza, de asemenea, scurta sa prezenta la Hewlett Packard si ca abilitatile sale speciale sunt cele de “tehnician elecronist si inginer de proiectare” si un interes special in “digital”.

CITESTE SI:  Cum va elimina YouTube automat clipurile video inutile

Putina lume stia la vremea respectiva ca Steve Jobs va revolutiona industria tehnologica. La doar trei ani dupa ce a completat aplicarea de job care a fost scoasa la licitatie, a lansat Apple Computer alaturi de Steve Wozniak, iar este istorie, am putea spune.