fbpx
Aplauda-l pe presedintele Chinei oricand si oriunde cu aceasta aplicatie

Aplauda-l pe presedintele Chinei oricand si oriunde cu aceasta aplicatie

Ai ratat aplauzele orchestrate de la Congresul Partidului Comunist Chinez? Bucurati-va, de aceasta data puteti aplauda printr-o aplicatie de smartphone. Platforma omniprezenta WeChat a Chinei a lansat un joc care permite sutelor de milioane de utilizatori de smartphone-uri ai tarii sa aplaude discursul de deschidere al presedintelui Xi Jinping care tine mai mult de trei ore – prin atingerea ecranului telefonului in aplicatie.

Daca vroiai sa aplauzi discursul recent al presedintelui Xi Jinping din China, dar erai blocat in trafic sau erai in cealalta parte a lumii, exista acum o aplicatie pentru asta.

CITESTE SI:  De ce ecranul lui iPhone Xs Max este mai bun pentru ochi

Compania gigantica de internet Tencent din China a lansat o aplicatie care va permite sa atingeti ecranul pentru a-l aplauda pe presedinte in timpul unei pauze, in mijlocul unei resedinte prezidentiale obisnuite.

Bine, deci este practic un joc de genul “cine poate aplauda de mai multe ori” – care aduce a adulatii pentru un oficial public din China, ceea ce ar fi infiorator daca guvernul te-ar obliga in mod regulat sa-l aplauzi.

CITESTE SI:  Noul smartphone de varf Sony care ii surprinde pe utilizatori cu specificatiile

Aplicatia, “Excellent Speech: Clap for Xi Jinping”, se pare ca a fost rulata de peste 400 de milioane de ori in noaptea in care a fost incarcata, potrivit What’s On Weibo din China.

Pana acum, au existat peste un miliard de aplauze pentru presedinte. Aplicatia din China incepe cu un clip video al discursului pe care presedintele Xi Jinping l-a oferit miercuri, iar apoi jucatorii ating partea de jos a ecranelor pentru a vedea de cate ori pot aplauda in timpul unei pauze de 19 secunde.

CITESTE SI:  Un patent al Apple preluat de la Kodak te va ajuta sa faci selfie-uri mai bune

(Acest numar comemoreaza actualul Congress al tarii care este cel de-al 19-lea al Chinei). New York Times a sustinut ca maximul de batai de aplauze pentru presedinte din aplicatie este limitat la in jur de 1000 pentru fiecare runda, ceea ce inseamna aproximativ 52 de batai pe secunda. Dar oamenii nu ar fi capabili de asta, nu-i asa?