fbpx

Aparent, un tanar a murit dupa ce a cazut in timp ce captura un selfie extrem

Aparent, un tanar a murit dupa ce a cazut in timp ce captura un selfie extrem

Din pacate, deseori oamenii tind sa faca lucruri stupide pentru a captura selfie-uri despre care cred ca ii vor face sa devina celebri in comunitatile lor online.

Au existat nenumarate cazuri in care oamenii au fost raniti in timp ce incercau cu disperare sa faca acea poza perfecta.

Un tanar din Rusia a avut o soarta mult mai rea, se pare ca acesta a murit dupa ce a cazut de pe o cladire de 9 etaje, avand in vedere ca incerca sa captureze un selfie extrem.

CITESTE SI:  De ce Twitter nu va mai accepta anunturi de la compania Kaspersky din Rusia

Tanarul Andrey Retrovsky de 17 ani din Vologda, Rusia, si-a creat un renume online prin postarea de selfie-uri extreme pe care cei mai multi dintre noi n-ar indrazni sa le faca, unele nu erau chiar selfie-uri intrucat acestea erau fotografii facute de altcineva, dar tanarul Retrovsky a aratat ca era dispus sa mearga catre extrem si deseori catre inaltimi nesigure pentru acea imagine.

CITESTE SI:  Cum e Sony RX0 II - camera rivala pentru cele GoPro

Potrivit unei stiri, ultima idee a tanarului a fost sa atarne de acoperisul unei cladiri de 9 etaje cu o funie, pretinzand ca acesta cadea si se tinea de funie pentru a scapa cu viata.

Se pare ca funia s-a rupt, iar ceea ce s-a intamplat mai apoi cu tanarul nu a fost prea grozav. Acesta nu este singurul caz pe care l-am auzit recent in care cineva moare din cauza unei poze.

Chiar acum cateva saptamani, un barbat a murit la Taj Mahal in timp ce incerca sa captureze un selfie.

CITESTE SI:  Ce-a spus un tanar asistentului virtual Siri de a fost arestat

Acesta a cazut pe scari, avand in vedere ca s-a sprijinit fara sa vada unde se duce de fapt. Nu este nimic gresit in a face un selfie, dar daca poti evita sa-ti pui viata in pericol in timp ce incerci sa capturezi un selfie care sa te faca faimos, ar fi mult mai bine.

Facebook