fbpx
The Angry Birds Movie 2 a fost anuntat

The Angry Birds Movie 2 a fost anuntat

Nu-i putem invinui pe cei de la Rovio pentru faptul ca incearca sa profite cat mai mult de pe urma francizei Angry Birds. A trecut multa vreme de cand acest joc mobil care iti permite sa arunci pasari furioase in porci a fost lansat pentru iOS.

De atunci, acest joc s-a extins la o varietate de platforme, iar nenumarate iteratii ale jocului au fost lansate. Hollywood a produs un film bazat pe joc, iar acum produce inca unul.

CITESTE SI:  De ce Apple ar redenumi iOS in "iPhone OS"

Columbia Pictures a confirmat “The Angry Birds Movie 2”. “The Angry Birds Movie” s-a descurcat destul de bine pe marele ecran si a adunat aproape 350 de milioane de dolari la casele de bilete ale cinematografelor din toata lumea.

Columbia Pictures colaboreaza cu Rovio Entertainment din nou pentru a produce The Angry Birds Movie 2. Noul film le pune din nou pe pasarile nezburatoare impotriva porcilor verzi.

CITESTE SI:  Franciza de film Transformers va fi resetata, se pare

Acestia vor duce lucrurile la urmatorul nivel, potrivit companiei. Sony Pictures va distribui noul film. De asemenea, s-a confirmat ca data de lansare a filmului The Angry Birds Movie 2 a fost stabilita pentru 20 septembrie 2019.

Lansarea noului film coincide cu cea de-a zecea aniversare a jocului original. Thurop Van Orman va regiza The Angry Birds Movie 2 impreuna cu John Rice ca si coregizor.

CITESTE SI:  Jocul Monopoly va ajunge pe consola Nintendo Switch pe data de 31 octombrie

Animatia filmului va fi creata de Sony Pictures Imageworks. “Am avut parte de o experienta incredibila lucrand cu prietenii si partenerii nostri de creatie la Rovio, iar acum – incluzand echipa noastra de la Sony Pictures Imageworks, suntem pregatiti sa lansam urmatoarea aventura”, a spus Sanford Panitch, presedintele Columbia Pictures.