fbpx

Angela Ahrendts infirma zvonurile cum ca il va inlocui pe Tim Cook drept CEO al Apple

Angela Ahrendts infirma zvonurile cum ca il va inlocui pe Tim Cook drept CEO al Apple

Vicepresedinta de vanzari a Apple, Angela Ahrendts, a negat ferm zvonul cum ca a fost aleasa drept urmatorul CEO al companiei, intr-un interviu acordat publicatiei BuzzFeed publicat pe data de 24 octombrie. CEO-ul Apple, Tim Cook, a fost intrebat ce crede despre zvonurile conform carora Angela Ahrendts ar putea fi succesoarea lui.

Actualul CEO al Apple detine aceasta functie la Apple inca de cand fondatorul si fostul CEO al companiei, Steve Jobs, a decis sa demisioneze. Tim Cook a fost anterior COO-ul companiei sub conducerea lui Steve Jobs.

CITESTE SI:  De ce Microsoft a anuntat sosirea lui Windows 1.0

Zvonurile recente au indicat ca vicepresedinta de vanzari Angela Ahrendts a fost aleasa pentru a-i urma lui Tim Cook drept director executiv, atunci cand acesta va decide sa se retraga. Angela Ahrendts a doborat zvonurile.

S-a zvonit ca Angela Ahrendts, vicepresedinta de vanzari a Apple, ii va urma lui Tim Cook drept director executiv al Apple. Nu s-a spus daca Tim Cook urmeaza sa fie inlaturat sau daca urmeaza sa demisioneze.

CITESTE SI:  VIDEO: Neutrogena SkinScanner este un dispozitiv de 50 de dolari pentru iPhone

Zvonul a indicat ca Angela Ahrendts ar prelua functia atunci cand CEO-ul va crede ca este timpul sa se dea la o parte. Intr-un interviu video pentru BuzzFeed News, Angela Ahrendts a folosit un termen care este foarte popular in zilele noastre pentru a spulbera zvonurile.

“Stiri false, stiri falsificate, prostii, nu”, a spus aceasta atunci cand a fost intrebata daca exista vreun adevar in legatura cu aceste zvonuri. Tim Cook nu a oferit un raspuns direct despre cine ar putea sa-l succeada in cele din urma ca director executiv.

CITESTE SI:  Compania fast food consacrata care dezvolta burgeri pe baza de plante

Raspunsul sau destul de diplomatic la intrebare a fost acela ca, “Rolul meu de CEO este de a pregati cat mai multi oameni sa devina CEO si cu exact asta ma ocup, iar apoi consiliul de administratie ia o decizie in acel moment”. Tim Cook de la Apple nu pleaca nicaieri prea curand, acest lucru pare sigur.

Facebook