Android M este denumit Marshmalllow

Android M este denumit Marshmalllow

Google a dezvaluit ca M de la Android M vine de la Marshmallow. Sistemului de operare Android 6.0, pregatit pentru o lansare in toamna, a fost prezentat prima data in cadrul conferintei I/O de la sfarsitul lunii mai.

Dar asa cum a mai facut si inainte, Google nu a anuntat numele complet pentru a construi o stare de anticipare in jurul sistemului de operare. Trebuie sa spunem ca Google a mers cu alegerea evidenta. Vorbim aici despre Marshmallow.

CITESTE SI:  Microsoft va inceta sa te mai deranjeze pentru a instala Windows 10 dupa 29 iulie

La conferinta I/O din iunie, Google a dezvaluit urmatoarea versiune a sistemului de operare. La acea vreme, i-a fost acordata o porecla, si anume M.

Multi au presupus de atunci de la ce vine M, iar astazi Google a confirmat cum va fi denumit urmatorul update major.

M este denumit Marshmallow si vine cu versiunea numarul 6.0. Dupa ce a dezvaluit porecla finala, Google a lansat de atunci un nou developer preview al sistemului de operare, precum si versiunea finala a Android 6.0 SDK.

CITESTE SI:  Un individ a bagat 8 gloante in PC-ul sau dupa ce a primit un ecran albastru al mortii

Compania indica intr-o postare pe un blog ca noile imagini preview sunt “aproape finale”, dar acestea nu sunt inca disponibile utilizarii de catre public, utilizatorii vor trebui sa-si reflash-uiasca manual dispozitivele cand Android 6.0 Marshmallow soseste pentru public in aceasta toamna daca acestia au folosit versiunile preview.

Android Marshmallow aduce cateva noi caracteristici pentru platforma mobila a Google, inclusiv dar nefiind limitata la Android Pay, suport pentru USB Type-C, permisii imbunatatite de aplicatii, precum si optimizari de sistem.

CITESTE SI:  "Viitorul este cu adevarat Android" spune directorul senior al BlackBerry

Google inca nu a precizat precis cand va fi lansat Android 6.0 Marshmallow pentru public, desi este destul de probabil ca noul software Marshmallow va sosi odata ce cele doua noi smartphone-uri Nexus ale Google vor fi dezvaluite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *