fbpx

Android 7.0 Nougat te ajuta (intr-un fel) sa portezi datele de pe dispozitivele iOS

Android 7.0 Nougat te ajuta (intr-un fel) sa portezi datele de pe dispozitivele iOS

Ca cineva care schimba dispozitivele in mod regulat, ne place sa vedem modalitati usoare de a seta un nou dispozitiv si nu suntem singurii.

Tuturor le place atunci cand lucrurile sunt usoare. Pentru a face schimbarea dispozitivelor cat mai rapida si usoara este posibil, Google a adaugat optiuni in procesul de instalare al Android 7.0 Nougat care le permite utilizatorilor sa porteze date de pe dispozitivele anterioare.

Ultima data cand am verificat, iOS si Android erau inca sistemele de operare dominante, tocmai de aceea nu este surprinzator sa vedem cum ambele companii incearca sa fure utilizatorii celeilalte platforme.

CITESTE SI:  Facebook foloseste inteligenta artificiala pentru a detecta reclamele false

Apple a lansat o aplicatie pentru Android care practic face floare la ureche portarea datelor la iOS. Acum se pare ca Google a raspuns la aceasta miscare, intr-un fel.

Dupa cum poate ai auzit, Android 7.0 Nougat a fost lansat si s-a precizat ca pe parcursul procesului de instalare, Google le-a oferit utilizatorilor niste sfaturi utile despre cum sa-si porteze datele de pe dispozitivele lor iOS pe smartphone-urile si tabletele cu sistemul de operare al Google.

CITESTE SI:  Aceasta companie ar putea lansa o tableta pliabila cu 5G

Din pacate, aceasta nu este exact o unealta si mai degraba un pont. Instructiunile ii vor indruma pe utilizatori spre site-ul Android pe care pot intra de pe iPhone-urile sau iPad-urile lor cu iOS si sa urmeze instructiunile.

Am fi preferat mai mult o aplicatie care ar fi mai eficienta pentru portare pe dispozitive, dar presupunem ca si instructiunile sunt destul de bune.

CITESTE SI:  Iran ia in considerarea permiterea importurilor de iPhone-uri pentru a rezolva problema furturilor

Trebuie sa precizam ca metodele de a porta datele de pe dispozitivul iOS pe Android nu sunt ceva nou si exista de ceva timp, dar pare cu siguranta ca Google depune eforturi in incercarea de a fura utilizatori iOS si de a-i trece de partea lor cu Android 7.0 Nougat.