fbpx
Android 7.0 Nougat este portat pe HTC HD2

Android 7.0 Nougat este portat pe HTC HD2

Daca acest telefon HTC HD2 poate rula sistemul de operare Android 7.0 Nougat, asta e alta chestiune. Dar s-ar putea, avand in vedere ca cei de la forumurile XDA au avut mai multe victorii cu smartphone HTC HD2 care a fost lansat in 2009 si care a primit deja o versiune hackuita a Android 7.0 Nougat.

Telefoanele cu sistemul de operare detinut de Google au aceasta reputatie proasta de a deveni demodate dupa cativa ani, in principal din cauza faptului ca producatorii nu se deranjeaza sa sprijine telefoanele mai vechi de trei ani cu update-uri ale sistemului de operare.

CITESTE SI:  De ce se credea ca aplicatia Microsoft Paint nu va fi eliminata din Windows 10

Cu toate acestea, vestea buna este ca comunitatea Android este una destul de muncitoare, cu dezvoltatori care incearca sa mentina dispozitivele actualizate, chiar daca compania nu incearca. Am vazut aceasta dedicare aplicata pentru HTC HD2, un telefon care are o vechime de 7 ani.

Am vazut dezvoltatori portand update-uri, cum ar fi Android 4.4 KitKat, iar anul trecut chiar au portat Android 6.0 Marshmallow pe telefonul HTC HD2, asa ca presupunem ca nu ar trebui sa fie o surpriza sa aflam ca in acest an, dezvoltatorii au reusit sa faca in asa fel incat Android 7.0 Nougat sa functioneze pe HTC HD2.

CITESTE SI:  Reparatia lui iPhone X ar putea costa 549 de dolari

Cu toate acestea, ar trebui mentionat ca in acest moment numai sunetul si WiFi-ul functioneaza la telefonul HTC HD2 si avand in vedere ca are 448MB de RAM, pare improbabil ca utilizatorii vor putea sa-l foloseasca prea mult, dar presupunem ca cel putin asta arata cat de descurcaret este telefonul HTC HD2 care nu numai ca are o vechime de 7 ani acum, dar in primul rand nu a fost proiectat pentru a rula Android (original a rulat Windows Mobile). In orice caz, cei care sunt interesati pot intra pe forumurile XDA pentru a fi la curent cu progresul.