fbpx

Analistii cred ca Apple Car va costa aproximativ 55 000 de dolari

Analistii cred ca Apple Car va costa aproximativ 55 000 de dolari

Apple Car este unul dintre cele mai asteptate autovehicule, fiind la granita dintre dispozitive si masini si a carui lansare a fost pregatita pentru 2019.

Dupa cum probabil au auzit multi dintre voi, se spune ca compania din Cupertino lucreaza pe cont propriu la o masina electrica Apple Car.

Daca acest lucru este sau nu adevarat, ramane de vazut, dar in cea mai mare parte se pare ca se discuta foarte mult pe marginea acestui subiect.

Desi aceasta este fara indoiala o dezvoltare interesanta pentru companie (daca este adevarat), suntem siguri ca multi se intreaba, de asemenea, ce pret ar pune compania pentru un astfel de produs.

CITESTE SI:  Un PC iMac Pro echipat complet te va costa o suma colosala

Desi s-ar putea sa nu stim niciodata cat de mult va costa in viitorul apropiat, analistii de la Jefferies si Co. au oferit o estimare, iar, potrivit cifrelor lor, acestia se asteapta ca pretul pe care Apple il va pune pentru masina lor Apple Car va fi de aproximativ 55 000 de dolari.

CITESTE SI:  Apple spulbera stirile despre vanzarile dezamagitoare ale lui iPhone X

Daca crezi ca 55.000 de dolari este un pret destul de mare pentru o masina facuta de o companie care are experienta zero in producerea de masini, acesta ar putea fi doar varful aisbergului.

Acestia au precizat ca, la fel ca si Apple Watch, masina va fi oferita in nivele multiple si ca 55 000 de dolari va fi pretul mediu al masinii si ca acestia se asteapta ca vor exista versiuni si modele mult mai scumpe care vor fi parte a mixului.

CITESTE SI:  Cine dezvolta recunoastere faciala mai ieftina, dar la fel de sigura ca Face ID

De asemenea, analistii se asteapta ca compania Apple ar putea vinde aproximativ 200 000 de unitati ale masinii Apple Car la lansarea care chiar acum a fost pregatita pentru 2019.

In mod interesant, in ciuda experientei scazute a Apple in industria de automobile, analistii cred ca masina va avea mai mult succes decat gama companiei Tesla, ceva ce suntem siguri ca directorul Tesla, Elon Musk nu va fi prea fericit sa auda.