fbpx

Analist: Reducerea productiei lui iPhone 8 este confundata cu iPhone X

Analist Reducerea productiei lui iPhone 8 este confundata cu iPhone X

Analistul Jun Zhang a comentat despre Apple, “Cercetarile noastre nu indica reduceri ale comenzilor dupa sezonul sarbatorilor. Rapoartele mass-media din Taiwan si reducerile estimative ar putea crea confuzie pe piata deoarece credem ca se refera de fapt la reducerea productiei smartphone-urilor 8 si 8 Plus, iar productia lui iPhone X va fi accelerata in decembrie 2017”.

Se spune ca Apple reduce productia lui iPhone X din cauza cererii scazute pentru acest smartphone. Unii chiar cred ca compania va reduce pretul lui iPhone X in aceasta luna cu scopul de a imbunatati cererea pentru acest smartphone.

CITESTE SI:  Cui ofera Apple Arcade a doua luna de testare gratuita a jocurilor

Totusi, nu toata lumea crede asta. Un analist crede ca aceste zvonuri au confundat reducerea productiei lui Apple 8 cu iPhone X. Analistul Jun Zhang sustine ca cercetarea companiei sale arata ca Apple a impartit, de fapt, comenzi pentru 8, iar o parte din media le-a confundat cu cele ale smartphone-ului X.

CITESTE SI:  Informatii despre primul smartphone 5G al Huawei, Mate 30 5G

Acesta s-a asteptat practic ca Apple sa accelereze productia smartphone-ului iPhone X in luna decembrie a anului trecut. Se spune ca X a avut vanzari stabile in America de Nord pe tot parcursul sarbatorilor.

Mai mult, se spune ca cererea si productia lui X au crescut probabil in China in luna decembrie a anului trecut. Cercetarea companiei cu operatorii chinezi de telefonie mobila arata ca vanzarile lui X au reusit sa depaseasca deocamdata vanzarile lui 8 si 8 Plus.

CITESTE SI:  Cand s-ar putea lansa primul smartphone pliabil al Huawei

Daca aceste afirmatii sunt adevarate, acest lucru ar putea insemna ca ingrijorarile legate de smartphone-ul iPhone X sunt exagerate. Din nefericire, deoarece Apple nu comenteaza pe marginea acestui subiect, va fi dificil de decis ce este adevarat si ce nu in absenta unei confirmari oficiale.