fbpx

Analist: Reducerea productiei lui iPhone 8 este confundata cu iPhone X

Analist Reducerea productiei lui iPhone 8 este confundata cu iPhone X

Analistul Jun Zhang a comentat despre Apple, “Cercetarile noastre nu indica reduceri ale comenzilor dupa sezonul sarbatorilor. Rapoartele mass-media din Taiwan si reducerile estimative ar putea crea confuzie pe piata deoarece credem ca se refera de fapt la reducerea productiei smartphone-urilor 8 si 8 Plus, iar productia lui iPhone X va fi accelerata in decembrie 2017”.

Se spune ca Apple reduce productia lui iPhone X din cauza cererii scazute pentru acest smartphone. Unii chiar cred ca compania va reduce pretul lui iPhone X in aceasta luna cu scopul de a imbunatati cererea pentru acest smartphone.

CITESTE SI:  Noua consola de jocuri Nintendo NX va rula un sistem de operare care ne va surprinde

Totusi, nu toata lumea crede asta. Un analist crede ca aceste zvonuri au confundat reducerea productiei lui Apple 8 cu iPhone X. Analistul Jun Zhang sustine ca cercetarea companiei sale arata ca Apple a impartit, de fapt, comenzi pentru 8, iar o parte din media le-a confundat cu cele ale smartphone-ului X.

CITESTE SI:  Cum aduce Sony un omagiu Walkman-ului de acum 40 de ani

Acesta s-a asteptat practic ca Apple sa accelereze productia smartphone-ului iPhone X in luna decembrie a anului trecut. Se spune ca X a avut vanzari stabile in America de Nord pe tot parcursul sarbatorilor.

Mai mult, se spune ca cererea si productia lui X au crescut probabil in China in luna decembrie a anului trecut. Cercetarea companiei cu operatorii chinezi de telefonie mobila arata ca vanzarile lui X au reusit sa depaseasca deocamdata vanzarile lui 8 si 8 Plus.

CITESTE SI:  VIDEO: iPhone Xs Max VS Galaxy Note 9 VS Pixel 3 XL VS Xperia XZ3 intr-un test de autonomie a bateriei

Daca aceste afirmatii sunt adevarate, acest lucru ar putea insemna ca ingrijorarile legate de smartphone-ul iPhone X sunt exagerate. Din nefericire, deoarece Apple nu comenteaza pe marginea acestui subiect, va fi dificil de decis ce este adevarat si ce nu in absenta unei confirmari oficiale.