fbpx

Amazon: Lansarea din Australia a fost cea mai mare zi de deschidere a companiei

Amazon Lansarea din Australia a fost cea mai mare zi de deschidere a companiei

Desi comerciantul online global Amazon livreaza in majoritatea tarilor lumii, uneori livrarea produselor poate fi lenta si costisitoare din cauza faptului ca compania nu are centre locale.

Cu toate acestea, cei care locuiesc in Australia poate ca au auzit ca Amazon si-a extins activitatile in tara prin lansarea propriului centru in Dandenong din statul Victoria, Australia.

De fapt, se pare ca lansarea din Australia s-a dovedit o decizie buna pentru companie, deoarece, potrivit companiei, ei se lauda ca ziua de deschidere din Australia a fost cea mai mare zi de deschidere din toate timpurile a companiei.

CITESTE SI:  De ce GoPro isi retrage aproape toata productia de camere din China

Asta potrivit lui Rocco Braeuniger de la Amazon Australia care a spus, “Suntem recunoscatori clientilor australieni pentru ca au transformat aceasta zi intr-o zi de referinta pentru istoria companiei Amazon. De la inceputul zilei, am avut un numar de vizitatori care a depasit cu mult asteptarile noastre”.

CITESTE SI:  VIDEO: Un clip video 4K este cea mai clara vedere pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus din acest moment

La lansare, Amazon Australia va oferi 23 de categorii diferite de produse pe care clientii le pot cumpara, cum ar fi carti, muzica, imbracaminte si accesorii, electronice de consum, articole de bucatarie si multe altele.

Ne asteptam ca compania Amazon se va extinde pe aceste categorii de produse pe masura ce timpul trece. Braeuniger adauga, “Vom lucra din greu astazi si pe termen lung pentru a continua imbunatatirea ofertei noastre si pentru a oferi clientilor un numar tot mai mare de produse la preturi mici”.

CITESTE SI:  Cat genereaza panourile solare care merg si noaptea

De asemenea, se asteapta ca Amazon isi va aduce eventual serviciul Prime in Australia anul viitor, astfel ca asta ar putea ajuta la ieftinirea si cresterea vitezei lucrurilor pentru locuitorii din tara si, eventual, pentru tarile vecine precum Noua Zeelanda. Dar va ajunge vreodata compania si in Romania?