Amazon este deschisa sa aduca Siri pe Echo

Amazon este deschisa sa aduca Siri pe Echo

Daca vicepresedintele pentru dispozitive al Amazon este ingrijorat in legatura cu noul Apple HomePod cu Siri, nu lasa sa se vada asta. David Limp a oferit miercuri unul dintre primele raspunsuri oficiale ale companiei pentru HomePod.

Dupa cum se pare, Amazon Echo si alte dispozitive Echo sunt propulsate de inteligenta artificiala Alexa a Amazon. Pe de alta parte, in ceea ce priveste Google, dispozitivele lor folosesc Google Assistant, iar recent lansatul dispozitiv HomePod al Apple este propulsat de Siri.

CITESTE SI:  Un barbat descopera procesul secret de angajare al Google si primeste un job la Google

Acest lucru are logica, avand in vedere ca aceste tehnologii sunt proprietatea companiilor care le-au creat. Cu toate acestea, se pare ca Amazon nu se opune ideii ca poate un dispozitiv ar putea gazdui mai mult decat un singur software de inteligenta artificiala.

Vorbind pentru CNET, vicepresedintele senior pentru dispozitive al Amazon, David Limp, a declarat ca compania este deschisa ideii ca poate alte softuri precum Siri sau Google Assistant ar putea fi instalate pe Echo. Limp a fost citat spunand, “Suntem deschisi la asta. Daca Apple si Google doresc asta, numarul meu de telefon este acolo. ei pot suna. Sper ca intr-o zi asta sa se intample. Nu stiu daca imi pot imagina, dar sper sa se intample, in numele clientilor”.

CITESTE SI:  Jocurile Mega Man 2 si Mega Man X sunt lansate din nou pe cartuse

Avand in vedere ca in trecut Apple a fost acuzata pentru faptul ca are o strategie de gradina cu pereti, este greu sa ne imaginam ca vor dori sa-i incurajeze pe clienti sa cumpere produsul unei alte companii precum Amazon Echo pentru a-i accesa serviciile oferite de Siri.

CITESTE SI:  In cat timp a generat Apple venituri de 53,3 miliarde de dolari

Cu Google ar putea sta altfel situatia, desi in acest moment nu exista niciun indiciu ca gigantul planuieste sa colaboreze cu Amazon prea curand. Este o abordare interesanta, dar ce credeti voi despre asta? Ti-ar placea ideea ca intr-o zi ai putea cumpara un difuzor Echo care vine cu Alexa, Siri si Google Assitant?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *