Amazon are noi detalii despre serialul Stapanul Inelelor

Amazon are noi detalii despre serialul Stapanul Inelelor

La patru luni dupa ce fostul presedinte al NBC Entertainment, Jennifer Salke, a fost numit director al Amazon Studios, aceasta s-a stabilit in noul sau birou din faimoasa vila “Pe aripile vantului” la Culver Studios.

Anul trecut, Amazon a anuntat si a confirmat ca vor dezvolta un nou serial TV bazat pe romanul Stapanul Inelelor al lui J.R.R. Tolkien. Detaliile erau putine, dar era evident ca serialul Stapanul Inelelor se va baza pe povestea care a generat o trilogie de filme acum multi ani in urma si care a incurajat, de asemenea, studiourile sa investeasca in filmul Hobbitul.

CITESTE SI:  Cat vrea sa plateasca Comcast pentru a prelua 21st Century Fox

Acum, potrivit unei stiri de Deadline, noul director al Amazon Studios, Jennifer Salke, a vorbit pentru aceasta publicatie si a dezvaluit mai multe detalii despre noul serial Stapanul Inelelor.

Pentru inceput, se pare ca serialul Stapanul Inelelor se afla inca in faza incipienta a planificarii, ceea ce inseamna ca probabil nu ar trebui sa ne asteptam sa apara prea curand.

Jennifer Salke de la Amazon a dezvaluit ca echipa se afla inca in discutii cu diversi oameni din industrie – inclusiv regizorul Peter Jackson – pentru a incerca sa determine exact cat de implicat vrea acesta sa fie in serialul Stapanul Inelelor.

CITESTE SI:  Tesla Model S pierde in fata masinii Chevrolet Bolt intr-un test Consumer Reports

Jennifer Salke a dezvaluit de asemenea ca Amazon nu va reface filmele Stapanul Inelelor in serial si nici nu vor incepe de la zero, dar se asteapta sa prezinte personajele cu care sunt familiarizati cei care au citit cartile si au vizionat filmele.

De asemenea, Jennifer Salke de la Amazon a spus ca se ia in considerare intoarcerea in Noua Zeelanda acolo unde Peter Jackson a turnat filmele Stapanul Inelelor, dar au in vedere si alte locatii.

CITESTE SI:  Cum ar putea schimba Google navigarea pe internet de pe telefon

Se asteapta ca acest lucru va fi un angajament urias pentru Amazon, avand in vedere ca, in urma cu cateva luni, s-a dezvaluit ca compania intentioneaza sa cheltuiasca pana la 1 miliard de dolari pentru a investi in serialul Stapanul Inelelor si presupunem ca acesta ar fi raspunsul companiei Amazon la serialul Urzeala Tronurilor al HBO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *