fbpx
Alternativa companiei Brave la Zoom

Alternativa companiei Brave la Zoom

Compania Brave din Statele Unite lanseaza propria sa alternativa la platforma de videoconferinte Zoom. E o alternativa concentrata pe securitate, conform companiei americane. Si interesant e faptul ca acea platforma e integrata in browserul companiei.

In ceea ce priveste platformele pentru conferinte video, cresterea Zoom a fost exploziva in 2020 in timpul pandemiei si e inca utilizata pentru munca sau studiu.

Cu toate acestea, doar pentru ca aplicatia e extrem de utilizata nu inseamna neaparat ca e pentru oricine. Pentru cei care apreciaza securitatea, compania din Statele Unite a creat propria sa alternativa la platforma de videoconferinte Zoom.

CITESTE SI:  Facebook lupta acum cu stirile false nu numai din postari

Pentru cei nefamiliarizati, aceasta companie e dezvoltatorul din spatele Brave Browser, un browser cu accent pe securitate si care e o alternativa la celelalte browsere.

Compania a lansat intre timp Brave Talk, o noua platforma de conferinte video cu accent pe securitate. Potrivit companiei din Statele Unite: “Majoritatea celorlalte platforme de conferinte video, inclusiv Zoom, stocheaza date. Utilizatorii Brave Talk pot activa diverse straturi de criptare pentru apeluri, astfel incat tertii sa nu poata interveni in apelurile utilizatorilor”.

CITESTE SI:  Uber se ocupa de raul de miscare din masinile fara sofer

Brave Talk nu va fi o descarcare separata sau o aplicatie separata, ci va fi disponibila chiar din browserul companiei din Statele Unite. Aceasta platforma de videoconferinte va putea fi utilizata in mod gratuit in general si ofera functii precum groupwatch, YouTube livestreaming si asa mai departe.

CITESTE SI:  Ce pret are smartphone-ul LG V35 ThinQ Signature Edition

Exista si o varianta Premium a platformei de videoconferinte care costa 7 dolari pe luna si care ofera caracteristici suplimentare. Ce parere ai despre asta? Crezi ca utilizatorii platformei de conferinte video Zoom vor renunta la Zoom in favoarea Brave Talk?