fbpx
Alcatel anunta smartwatch-ul GO WATCH la IFA 2015

Alcatel anunta smartwatch-ul GO WATCH la IFA 2015

Tehnologia purtabila este in voga in zilele noastre si, desi Alcatel nu este neaparat un brand care-ti vine in minte atunci cand te gandesti la smartwatch-uri, compania isi incearca norocul la IFA 2015.

Alcatel a anuntat oficial smartwatch-ul GO WATCH. Dupa cum poti vedea in imaginea de mai sus, nu arata ca un smartwatch obisnuit.

De fapt, la prima vedere trebuia sa ne asiguram ca nu ne uitam la CASIO G-SHOCK. Acestea fiind spuse, in ceea ce priveste designul, este destul de evident ca Alcatel a proiectat smartwatch-ul GO WATCH pentru utilizatorii activi.

CITESTE SI:  Tissot Smart-Touch este primul smartwatch decent de la Swatch

Potrivit companiei, dispozitivul GO WATCH va veni cu rezistenta la apa, praf si socuri, ceea ce este o veste buna daca ai de gand sa fii putin dur cu acesta.

Asta este destul de impresionant, avand in vedere ca smartwatch-urile din zilele noastre se simt aproape un pic prea delicate.

CITESTE SI:  Meizu lanseaza primul lor smartwatch

In mod interesant, spre deosebire de o multime de producatori de smartwatch-uri, Alcatel a ales sa nu foloseasca Android Wear pentru sistemul de operare al lui GO WATCH.

In schimb, acestia au ales propriul sistem de operare proprietar care va fi compatibil atat cu dispozitivele iOS, cat si cu cele Android.

Butonul de pe smartwatch-ul GO WATCH, denumit butonul GO, va declansa ceea ce Alcatel numeste “masurare a pulsului emotiilor”.

CITESTE SI:  Smartwatch-ul Apple Watch Series 5 ar putea avea carcasa din aceste doua materiale neobisnuite

Acesta este practic un grafic care se bazeaza pe datele colectate de la giroscop, senzor de monitorizare a batailor inimii si accelerometru pe care le poti distribui apoi in social media.

Alcatel GO WATCH va veni de asemenea cu un display de 1,22 inch si cu un acumulator cu o capacitate de 225mAh. Pretul si disponibilitatea lui Alcatel GO WATCH inca nu au fost confirmate.