fbpx

AirConsole iti permite sa joci jocuri in browser cu ajutorul smartphone-ului

AirConsole iti permite sa joci jocuri in browser cu ajutorul smartphone-ului

Gamerii cu inclinatie catre gaming-ul old school au la dispozitie o alta platforma. AirConsole este o platforma de jocuri bazata pe browser care a fost lansata recent si care foloseste smartphone-urile gamerilor pe post de controllere.

Exista jocuri care au fost proiectate cu controllerele de gaming in minte, versus tastatura si mouse-ul.

De exemplu, jocurile tip arcade ca Street Figher sunt un bun exemplu cum ca controllerele de gaming probabil functioneaza mai bine decat tastatura si mouse-ul, iar acest lucru este ceea ce incearca sa faca AirConsole.

CITESTE SI:  De ce Huawei nu vinde cipuri Kirin altor producatori de smartphone-uri

Airconsole este o platforma de gaming bazata pe browser care a fost lansata recent. Ideea este ca le permite gamerilor sa joace jocuri in browser-ul lor de pe computerul lor, dar in loc sa foloseasca o tastatura si un mouse, vor folosi smartphone-ul pe post de controller.

Foarte probabil multi dintre noi au deja smartphone-uri, asa ca nu va fi nevoie sa cumperi echipament aditional.

CITESTE SI:  Care este primul smartphone cu 8GB de RAM de la Huawei

Tot ceea ce trebuie sa faca gamerii este sa navigheze pe website-ul AirConsole de pe smartphone-ul si computerul lor, sa introduca codul pe smartphone-ul lor si voila, se va face mai apoi legatura intre controllerul de pe smartphone si jocul din browser-ul PC-ului tau.

In acest moment, nu exista multe jocuri disponibile pentru AirConsole, dar dezvoltatorii deruleaza o competitie in care invita alti dezvoltatori sa porteze joculete pentru consola.

CITESTE SI:  Ce numar colosal de aplicatii au fost descarcate in 2018

Dupa cum se pare, exista jocuri ca TicTac Boom, Hit Parade si PolyRacer, iar acestea sunt doar cateva dintre ele.

Mai mult, se pare ca gamerii AirConsole pot chiar juca sesiuni multiplayer locale cu smartphone-ul urmand metoda pe care am mentionat-o mai sus.

Este o idee destul de tare, iar daca vrei sa arunci o privire la modul cum functioneaza toata chestia cu browserul, intra pe website-ul AirConsole pentru mai multe detalii.