fbpx

Airbnb isi va deschide propria cladire de apartamente in Florida anul viitor

Airbnb isi va deschide propria cladire de apartamente in Florida anul viitor

Airbnb lanseaza o cladire de apartamente cu brandul sau in Florida, in parteneriat cu dezvoltatorul imobiliar Newgard Development Group, spune Financial Times. Cladirea de 300 de unitati va fi construita si detinuta de Newgard.

Airbnb este serviciul care va permite sa o inchiriati o camera libera din casa dvs. pentru a castiga niste bani. Puteti chiar sa inchiriati intreaga casa. Serviciul nu a fost niciodata implicat in imobiliare, dar a servit ca o platforma care leaga persoanele care au spatiu de inchiriat cu persoanele care vor sa-l inchirieze.

CITESTE SI:  VIDEO: Dispozitivul Loomo al Segway este mijloc de transport si robot de companie

Asta se va schimba anul viitor, cand serviciul Airbnb isi va deschide propria cladire de apartamente in Florida, Statele Unite. Financial Times spune ca serviciul se alatura dezvoltatorului imobiliar Newgard Development Group pentru a-si lansa propria cladire de apartamente in Florida care se va numi “Niido powered by Airbnb”.

Cladirea din Florida va avea 300 de apartamente si va fi detinuta de Newgard. Apartamentele vor avea optiuni de depozitare sigure pe care chiriasii le vor putea folosi pentru a-si pastra locrurile atunci cand vor sa-si inchirieze locuinta cu acest serviciu.

CITESTE SI:  Cum iti stergi mai usor istoricul de cautare Google

Acestia vor putea sa-si inchirieze locuintele din Florida prin intermediul serviciului timp de pana la 180 de zile pe an. Toate rezervarile vor fi gestionate prin intermediul aplicatiei Airbnb.

Practic, va fi o experienta tip apartament, deoarece gazda va fi prezenta pe site si va fi inclusa si curatenia obligatorie. Conditiile de inchiriere pe termen scurt vor determina Newgard sa-si ia o parte de 25%, iar Airbnb un procent de 3%. Aceasta nu va fi singura cladire de acest gen. Newgard a spus ca va construi peste 2000 de apartamente cu brandul Airbnb in urmatorii doi ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *