fbpx
Adidasii Nike care se strang singuri la siret sunt din nou la vanzare

Adidasii Nike care se strang singuri la siret sunt din nou la vanzare

Daca inca vanezi visul cu Marty McFly (personajul fictiv din trilogia Inapoi in Viitor), trebuie sa stii ca adidasul care se strange singur la siret al Nike soseste din nou pentru a doua oara, in acest weekend. Desi putine perechi ale adidasilor HyperAdapt 1.0 care se strang singuri la siret de 720 de dolari au fost disponibile anul trecut, compania lanseaza mai multe in urmatoarele luni.

O extragere online prin aplicatia SNKRS a avut organizata deja, iar persoanele interesate pot vizita mai multe locatii din Statele Unite pentru a se alatura unei extrageri pentru o sansa de a cumpara adidasii.

CITESTE SI:  De ce Google foloseste AI pentru sistemul sau de racire

Fanii lui Marty McFly au asteptat de mult timp o pereche de adidasi care isi pot strange singuri sireturile. Nike a venit cu un astfel de produs in a doua jumatate a anului trecut.

Denumiti HyperAdapt 1.0, compania a pus un pret de 720 de dolari pentru o pereche de acesti adidasi care se strang singuri la siret. Compania i-a lansat in numar limitat anul trecut, iar compania i-a adus acum inapoi.

Cu toate acestea, la fel ca anul trecut, disponibilitatea adidasilor va fi extrem de limitata, iar aceste produse vor costa la fel de mult cat costau inainte. Nike HyperAdapt 1.0 are un mecanism de sireturi dedesubt care ofera o fixare personalizata, precisa si consistenta de fiecare data.

CITESTE SI:  Cum s-a declansat Apple Watch in mod hilar intr-o emisiune TV

Cea mai noua iteratie a adidasului care se strange singur la siret al Nike este oferit in culoarea neagra. Cei care sunt interesati in cumpararea unei perechi vor trebui sa viziteze NikeTown New York, Nike Chicago, Nike SoHo, The Grove si Nike San Francisco in acest weekend.

CITESTE SI:  Ce companie japoneza a creat aceasta masina zburatoare din Japonia

Dar nu este ca si cum acestia pot intra in magazin si sa cumpere o pereche de adidasi. Cei care viziteaza locatiile companiei vor putea sa intre intr-o extragere. Aceea va fi extragerea care decide daca vor primi sau nu sansa de a cumpara perechea.

Nike nu a confirmat cat de multe perechi ofera pentru vanzare. Nu a confirmat daca clientii care nu le pot cumpara acum vor putea primi sansa de a le cumpara la un moment dat in viitor.