fbpx

Acura a transmis live o cursa in realitate augmentata pe YouTube

Acura a transmis live o cursa in realitate augmentata pe YouTube

Acura a anuntat ca pregateste o transmisie live in realitate augmentata (AR) pentru YouTube cu o cursa de masini la care va participa sedanul TLX A-Spec pentru 2018. La eveniment au participat patru soferi care au purtat casti AR, casti care au creat noi medii virtuale pentru fiecare tur.

Acura, brandul de masini de lux detinut de Honda, a anuntat ca are de gand sa transmita live pe YouTube o cursa in realitate augmentata, dar si pe Facebook Live. Cursa in AR pentru YouTube a fost stabilita pentru a promova noul sedan TLX A-Spec din 2018 al companiei.

CITESTE SI:  Cand ar putea sosi jocul Pokemon pentru consola Nintendo Switch

Intrecerea anuntata de Acura va avea patru soferi care vor conduce pe o pista reala in timp ce poarta casti de realitate augmentata care creeaza noi medii virtuale pentru fiecare tur. Spectatorii care au dorit sa urmareasca aceasta cursa a Acura in realitate augmentata pe YouTube nu numai ca au putut sa urmareasca intreaga intrecere, dar si sa interactioneze cu soferii prin Facebook Live.

CITESTE SI:  De ce Amazon e trimisa in judecata

Fiecare sofer a incercat sa scoata cel mai bun timp pentru cursa de trei tururi pentru YouTube. Dupa aia, mediile de realitate augmentata au ajuns online si au inceput sa modifice ceea ce vad soferii.

Fiecare tur va declansa astfel un nou mediu de realitate amestecata care va fi vizibil atat pentru soferii Acura, cat si pentru spectatori. Castile conectate la computer purtate de sofer integreaza un ecran HD cu o oglinda in doua sensuri care ii permite sa vada lumea de realitate augmentata care este transpusa peste cursa reala.

CITESTE SI:  Unele laptopuri MacBook Pro de 16 inci ale Apple inca au acest defect

Toate astea sunt propulsate de un echipament computerizat aflat pe bancheta din spate a masinii. Cei care sunt interesati in tuning au putut urmari intrecerea organizata de Acura in realitate augmentata ieri. Acura a transmis live cursa pe conturile sale oficiale de YouTube, Facebook, si Twitter.