fbpx

Activision spune ca un film “Call of Duty” ar largi audienta jocului

Activision spune ca un film Call of Duty poate largi audienta jocului

Mai multe filme “Call of Duty” sunt in lucru. Nu stim prea multe despre povestile pe care le vor avea sau cine va juca in ele, dar acum Tim Kilpin de la Activision a scos la lumina abordarea generala a companiei de a produce filme bazate pe jocurile sale video. Kilpin conduce Activision Consumer Products Group.

Activision Blizzard a anuntat formarea unei divizii de business noi acum cativa ani denumita Activision Blizzard Studios. Se spunea ca lucreaza la filme Call of Duty si la Skylanders TV.

CITESTE SI:  Ce spera Sony legat de Marvel

Desi mai multe filme bazate pe jocul “Call of Duty” sunt pe teava, exista putine detalii despre acestea. Activision ramane deschisa ideii, deoarece crede ca aceasta ofera oportunitatea de a extinde audienta de baza a jocului.

Tim Kilpin spune ca filmele bazate pe jocurile Call of Duty ar putea contribui la extinderea publicului de baza pentru aceasta serie masiva. Din moment ce este un joc cu rating M, nu pare a fi pentru toata lumea.

CITESTE SI:  Ce suma a generat jocul Pokemon GO in acest an

Activision crede ca filmele vor oferi o oportunitate de a largi publicul de baza al acestui joc Call of Duty. Cu toate acestea, compania este de asemenea constienta de faptul ca povestea trebuie sa fie una buna.

“De fiecare data cand luati o franciza ca aceasta (Call of Duty) pe care se pune accent pe poveste, cu acest tip de mostenire, si vreti sa o extindeti intr-o noua forma, trebuie sa fiti foarte atenti”, a spus Kilpin, adaugand ca daca scenariul si povestea nu sunt bune, compania va decide sa nu vina cu filme Call of Duty.

CITESTE SI:  Jocul Minecraft la rezolutie 4K arata ca un joc complet diferit

“Nu este una dintre acele situatii in care cineva spune: ‘Nu-mi pasa, doar produceti-l!’, nu asta se intampla”, a adaugat el. Acest lucru arata ca Activision ia in considerare cu atentie toate optiunile sale, astfel incat nu va lua o decizie in legatura cu acest lucru in curand.