fbpx

Acoperisurile solare care pot fi instalate in 8 ore

Acoperisurile solare care pot fi instalate in 8 ore

O companie din Statele Unite a lansat cea de-a treia versiune a placilor sale pentru acoperisuri solare pentru locuinte, conform unei postari oficiale postate in ziua de vineri, postare care a fost preluata de mass-media.

Impresionant e faptul ca aceste placi pot fi instalate mai ieftin, mai usor si mai rapid, fiind necesare in jur de 8 ore.

Una dintre initiativele ecologice pe care le-am vazut venind de la Tesla consta in acoperisurile solare. Desi panourile solare instalate pe locuinte nu sunt chiar ceva nou, ideea companiei Tesla e de a construi intregul acoperis din panouri solare, ceea ce ar spori eficienta acestora, contribuind si la mentinerea esteticii locuintei.

CITESTE SI:  Numarul incredibil de smartphone-uri Huawei vandute pana acum in acest an

In cea mai recenta actualizare a proiectului de acoperis solar al companiei, CEO-ul Elon Musk al Tesla a dezvaluit propunerea companiei. Elon Musk spune ca va fi mai ieftina decat instalarea unui nou acoperis si ca va fi mult mai usor de instalat.

CITESTE SI:  Cum arata Samsung ca smartphone-ul pliabil e foarte aproape

CEO-ul Tesla e atat de convins de asta incat a anuntat planuri pentru un maraton de instalare. Practic, niste echipe vor concura intre ele pentru a vedea cine poate instala mai rapid asa ceva.

De asemenea, s-a dezvaluit ca tinta era instalarea acestor acoperisuri solare Tesla in aproximativ 8 ore, ceea ce este foarte impresionant. Asta pentru ca instalarea a asa ceva e de obicei perceputa ca fiind o munca care se intinde pe mai multe zile.

CITESTE SI:  Cum vrea Mozilla sa ofere un mod criptat de navigare super privata pentru browserul Firefox

Asa ca faptul ca aceste placi Tesla pot fi instalate in mai putin de jumatate de zi e o realizare uimitoare. Oamenii eligibili interesati de aceste noi acoperisuri solare – pentru a le instala pe locuinta lor – pot accesa site-ul web al companiei Tesla din Statele Unite pentru a obtine o estimare si pentru a plasa o comanda.