fbpx

Aceste dispozitive Apple ar putea fi fabricate din titaniu

Aceste dispozitive Apple ar putea fi fabricate din titaniu

O noua stire releva faptul ca compania Apple din Cupertino, Statele Unite, ar putea lansa anumite dispozitive din titaniu. Cel putin asta indica un brevet al companiei din Statele Unite. Compania Apple din SUA invoca faptul ca durabilitatea acestui material depaseste durabilitatea aluminiului anodizat.

MacBook-urile de la compania din Statele Unite sunt in general fabricate din aluminiu. Aceasta este alegerea standard pentru o multime de dispozitive din ziua de azi.

Dar, conform unui brevet descoperit de Patently Apple, se pare ca compania din Cupertino, Statele Unite, ar putea fi interesata sa exploreze si alte materiale pentru MacBook, cum ar fi titaniul.

CITESTE SI:  Cu ce inlocuieste Instagram butonul de Cautare

Brevetul in cauza al companiei din Statele Unite indica faptul ca viitoarele dispozitive, cum ar fi MacBook-urile, ar putea avea o suprafata de titaniu texturata.

De asemenea, brevetul companiei din SUA mentioneaza faptul ca aluminiul anodizat nu este la fel de durabil precum titaniul, dar mentioneaza si faptul ca duritatea titaniului nu prea permite gravarea MacBook-urilor, ceea ce ar putea avea ca rezultat o suprafata fara textura.

CITESTE SI:  Lista cu browsere terte care pot fi setate implicite pe iPhone-uri in iOS 14

Rezultatul final (MacBook-ul) ar putea semana cu smartwatch-ul Apple Watch Edition care, spre deosebire de celelalte modele Apple Watch, este fabricat din titaniu si are o suprafata texturata.

Este necesar sa se sublinieze faptul ca aceasta nu e prima data cand compania din Cupertino, Statele Unite, s-a gandit sa foloseasca acest material, in afara de Apple Watch.

CITESTE SI:  Ce motor de cautare chinez crede ca va invinge Google daca se intoarce in China

Powerbook G4, lansat la inceputul anilor 2000, era din titaniu. Cu toate acestea, pe atunci, procesul utilizat de companie a dus la unele nereguli, cum ar fi fragilitatea materialului.

Nu e clar daca compania Apple din SUA va implementa sau nu acest brevet de MacBook, dar ar fi ceva interesant. Ce parere ai despre acest brevet de MacBook? Crezi ca ar trebui sa fie implementat?

Facebook