fbpx

Aceste conturi ale lui Joe Biden isi vor pierde toti fanii

Aceste conturi ale lui Joe Biden isi vor pierde toti fanii

Tranzitiile prezidentiale sunt lucruri complexe care necesita o mica armata de personal si destul de multa munca inainte de Ziua Inaugurarii. In era moderna, exista si alte logistici care trebuie sa fie avute in vedere, inclusiv supravegherea conturilor sociale administrate de guvern. Cand administratia Joe Biden preia anumite profile Twitter in ianuarie de la Donald Trump, daca se va intampla, numarul de fani al acelor conturi va fi resetat la zero. Printre profilele Twitter in cauza se numara @POTUS, de la President Of The United States, acest profil avand 33,2 milioane de urmaritori.

CITESTE SI:  Ce imagini si clipuri video inlatura Facebook

De asemenea, alte profile la care numarul de urmaritori va fi resetat includ White House (26 de milioane), @FLOTUS (16,4 milioane) si secretarul de presa (6,3 milioane).

Un cont pentru echipa de tranzitie, @transition46, va fi convertit in @whitehouse, potrivit Bloomberg. De asemenea, vor exista notificari pe prima pagina care le indica utilizatorilor ca sunt fani ai profilului lui Joe Biden si @whitehouse.

De indata ce presedintele american Donald Trump a preluat functia in ianuarie 2017, Twitter a arhivat tweet-uri de la administratia Obama pe @POTUS cu un cont nou, @POTUS44.

CITESTE SI:  Motivul pentru care Facebook a etichetat 180 de milioane de postari

Acel cont si-a pastrat toti fanii, iar Twitter ar fi adaugat toti acei fani la profilul @POTUS al administratiei Donald Trump. Rob Flaherty, director pentru Biden, a scris pe Twitter ca compania nu va transfera urmaritorii de la acele profile in cauza la profilul @POTUS al lui Joe Biden.

Dar Donald Trump nu posteaza des tweet-uri de pe profilul @POTUS. In schimb, presedintele american le posteaza de pe propriul sau cont de Twitter care are peste 88,5 milioane de fani.

CITESTE SI:  Raspunsul Instagram la faptul ca aplicatia sa acceseaza mereu camera pe iPhone

Unii sustin ca motivul pentru care conturile de Twitter ale lui Joe Biden sunt resetate benevol la zero in privinta numarului de fani este pentru a nu parea ca fanii lui Barack Obama si ai lui Joe Biden cumulati nu depasesc suma fanilor lui Donald Trump. Rezultatul lui Joe Biden ar fi astfel delegitimizat.