fbpx

Aceste clipuri video YouTube vor putea fi urmarite gratuit in curand

Aceste clipuri video YouTube vor putea fi urmarite gratuit in curand

In luna mai a acestui an, compania YouTube a confirmat ca anumite clipuri video care puteau fi anterior urmarite cu plata vor putea fi in curand urmarite in mod gratuit, sustinute de anunturi.

Intr-un e-mail, YouTube a oferit o data in care va incepe aceasta modificare. Aceasta modificare pentru continutul original cu plata din Originals va incepe dupa data de 24 septembrie a acestui an.

YouTube s-a bazat in mare parte pe anunturi pentru a genera venituri si pentru a-i plati pe creatorii sai. Cu toate acestea, la un moment dat, compania a cochetat cu ideea unui serviciu cu plata denumit YouTube Premium.

CITESTE SI:  Care sunt cele mai groaznice parole ale anului 2018

Cu un abonament platit lunar, abonatii puteau primi acces la functii precum YouTube Originals. Cu toate acestea, e posibil ca experimentul nu a dat rezultate prea bune.

Asta pentru ca, dupa cum au auzit unii, compania a anuntat anterior planurile sale ca clipurile video Originals sa poata fi urmarite in mod gratuit. Vestea buna e ca, daca asteptai cu nerabdare sa urmaresti clipurile video Originals in mod gratuit, va trebui sa mai astepti doar putin.

CITESTE SI:  Cu ce pret va vinde un operator din Coreea de Sud iPhone 3GS, din nou

Asta pentru ca YouTube a confirmat ca, dupa 24 septembrie, clipurile video Originals vor putea fi urmarite in mod gratuit (vor contine anunturi, in schimb). Cu toate acestea, asta nu inseamna ca compania a terminat-o cu abonamentele cu plata.

YouTube Premium va continua sa existe, iar abonatii cu plata vor avea anumite avantaje fata de abonatii fara plata care urmaresc gratuit. Printre aceste avantaje se numara posibilitatea de a accesa tot continutul simultan pentru binge watching, dar si posibilitatea de a descarca clipuri video pentru urmarire offline. De asemenea, se asteapta ca vor exista anumite clipuri video care vor continua sa ramana exclusive pentru abonatii cu plata ai Premium.

CITESTE SI:  Cand ar putea permite Japonia turistilor sa ajunga in spatiu cu un lift

Sursa imagine: Flickr.com