fbpx

Aceste becuri cu aspect retro sunt create cu LED-uri

Aceste becuri cu aspect retro sunt create cu LED-uri

Acum ca producatorii de becuri bazate pe LED-uri au perfectionat arta mimarii caldurii si stralucirii luminii becurilor incandescente, noile modele eficiente din punct de vedere energetic le-au inlocuit rapid pe predecesoarele.

LED-urile sunt probabil modalitatea prin care ne vom ilumina casele in viitor, sau cel putin pana ce apar urmatoarele lucruri mari.

Cu toate acestea, daca nu-ti plac becurile LED pentru ca arata un pic prea futurist si le lipseste elanul, in ceea ce priveste designul lor, nu te ingrijora pentru ca mai multe companii precum Bulbrite si Lightning Science au venit cu niste designuri retro LED destul de interesante.

CITESTE SI:  Samsung Galaxy S8 si S8+ – Pret Romania, Disponibilitate, Specificatii

Dupa cum poti vedea in fotografii, aceste dispozitive LED ar putea semana la prima vedere cu un bec vechi si traditional in stil Edison.

Cu toate acestea, daca va uitati mai de aproape, veti observa ca in interiorul acestor becuri retro nu exista traditionalul filament folosit in trecut, ci a fost inlocuit cu benzi de LED-uri.

CITESTE SI:  Ce becuri inteligente Xiaomi primesc suport pentru HomeKit

Acest lucru le permite designerilor, precum cele doua companii, sa creeze becuri cu aspect retro fara sa sacrifice eficienta LED-urilor.

Potrivit CTO-ul (Chief Technology Officer) Lightning Science, “In timp ce tehnologia converge cu abilitatile noastre, ne-am gandit ca a fost important sa incepem imbunatatirea esteticii luminii. Oamenii au pus lumini incandescente in dispozitivele de fixare de ani de zile si le place cum arata acestea si ne-am gandit ca era important sa respectam asta”.

CITESTE SI:  Fabulos. Ce vor putea dispozitivele cu 1MB de RAM

Trebuie sa admitem ca acestea arata destul de bine, iar daca acela este designul care iti place, intra pe website-ul Bulbrite pentru mai multe informatii in legatura cu gama lor Nostalgic, sau intra pe website-ul Lightning Science pentru a arunca o privire la gama lor de becuri Roxy.

Facebook