fbpx

Acesta e noul mod de a sustine financiar muzicienii SoundCloud

Acesta e noul mod de a sustine financiar muzicienii SoundCloud

SoundCloud – platforma de muzica – a decis sa ofere utilizatorilor o noua modalitate de a sustine financiar muzicienii, acestia din urma fiind afectati de coronavirusul Wuhan care a dus la anularea de concerte.

Muzicienii – care se bazeaza pe vanzarile de bilete – sunt afectati. Concertele din aproape intreaga lume au fost anulate. Din fericire, platforme precum Bandcamp si SoundCloud au atenuat impactul negativ.

Cea din urma platforma le permite muzicienilor sa adauge un buton la paginile lor de profil, buton care duce catre servicii precum PayPal, Bandcamp si Patreon, astfel incat fanii sa-i sustina financiar in mod direct.

CITESTE SI:  Camera care te va notifica legat de supraincalzire

SoundCloud recomanda ca muzicienii sa-si foloseasca sectiunea de biografie in scop informativ si pentru a arata fanilor cum ii pot sustine financiar. Caracteristica va fi disponibila pe termen nedefinit, asa ca cei afectati de pandemia de coronavirus Wuhan au oportunitatea de a fi sustinuti financiar pe vremea acestei crize.

CITESTE SI:  Ce pret are boxa inteligenta portabila pe baterii a Amazon

Butonul se afiseaza deasupra biografiei muzicianului de pe SoundCloud, asa ca e putin probabil ca fanii sa nu-l observe. Deasupra butonului, un text precizeaza ca aceasta initiativa este menita sa-i sustina financiar pe cei care se confrunta cu dificultati in timpul coronavirusului Wuhan: “Coronavirusul Wuhan a afectat comunitatea de creatie din intreaga lume. Sustine-ti creatorii tai preferati”.

CITESTE SI:  Primul aeroport din SUA cu roboti care distrug coronavirusul Wuhan de pe pardoseli

Aceasta initiativa ar putea fi eficienta deoarece fanii nu trebuie sa cumpere muzica pentru a-si sprijini trupele preferate de pe SoundCloud. Cu alte cuvinte, chiar daca fanii detin deja muzica trupelor preferate, pot totusi sa sustina financiar in continuare trupele muzicale. Sa speram ca muzicienii pot folosi aceasta caracteristica a SoundCloud pentru a nu fi afectati prea drastic de criza provocata de coronavirusul Wuhan.