fbpx

Acest website iti permite sa comanzi tatuaje temporare pentru a le testa

Acest website iti permite sa comanzi tatuaje temporare pentru a le testa

Tatuajele sunt pentru totdeauna. Le poti sterge cu laserul, dar procesul este mai dureros si mai scump decat tatuarea in sine.

Tocmai de aceea este foarte recomandat sa stii ceea ce vrei inainte sa te tatuezi. Daca iti doresti un design, dar nu esti sigur daca ar arata bine pe acea zona a corpului, ai noroc.

Multumita unui website denumit Momentary Ink, poti acum sa inscrii designul pe care vrei sa ti-l tatuezi, iar acestia vor printa apoi unul temporar pentru tine pe care ti-l poti aplica apoi pe corpul tau si sa vezi cum iti sta.

CITESTE SI:  Acest site iti poate livra catelusi la locul de munca

Aceste tatuaje temporare nu sunt toxice, sunt protejate impotriva apei si se spune ca rezista intre 3 si 10 zile, desi se zice ca aplicarea lui pe partile corpului care se misca mai putin ii permite sa reziste mai mult.

Unii clienti sustin ca ale lor au rezistat si 3 saptamani. Vorbind pentru Mashable, fondatorul website-ului, Jordan Denny, a spus, “Oamenii scapa de aceste tatuaje lipsite de originalitate si opteaza cu adevarat pentru designuri cu semnificatii, mai complexe si uneori personalizate. Reprezinta cu adevarat o decizie dificila si necesita un proces de tatuare mult mai flexibil. Dorim sa facem mai usoara vizualizarea a ceva mult mai puternic si cu mai multe semnificatii pentru oameni inainte sa se tatueze”.

CITESTE SI:  Ce vulnerabilitate serioasa repara un update pentru Internet Explorer

Desi tatuajele temporare exista, ceea ce face ca designurile website-ului Momentary Ink sa fie diferite este ca sunt personalizate si ca arata ca cele reale, spre deosebire de tatuajele temporare obisnuite care sunt lucioase si ude.

CITESTE SI:  A fost legalizat Airbnb in Japonia. Vezi ce ofera acest serviciu

Acestea fiind spuse, testarea designului este doar un aspect al obtinerii unor tatuaje bune. Exista alte aspecte de luat in considerare, cum ar fi artistul care iti face tatuajul si abilitatile acestuia, avand in vedere ca tatuarea unui design este foarte diferita de pur si simpla lipirea pe corp.

Asadar, daca vroiai sa te reasiguri ca niste tatuaje arata bine pe tine, atunci merita sa iei in calcul website-ul Momentary Ink.