fbpx

Acest serviciu de muzica gratuit e disponibil si pentru iOS si Android acum

Acest serviciu de muzica gratuit e disponibil si pentru iOS si Android acum

O anumita companie din Statele Unite ofera mai multe beneficii clientilor sai premium, dar ce se intampla cu cei care nu sunt abonati premium? Ei bine, acea companie tocmai a pus serviciul sau de muzica gratuit la dispozitia si celor care nu folosesc boxele inteligente si dispozitivele sale, cum ar fi utilizatorii Android si iOS. Serviciul de muzica despre care e vorba e Amazon Music. Acum e disponibil nu numai pentru boxele inteligente si dispozitivele Alexa.

Exista multe servicii de streaming de muzica disponibile in ziua de azi, motiv pentru care clientilor le este dificil sa decida la care sa se inscrie.

CITESTE SI:  China are un robot calugar care ofera sfaturi celor care merg la templu

Daca inca esti indecis cu privire la serviciul de muzica potrivit pentru tine, atunci ar trebui sa iei in considerare Amazon Music. Compania pune acest serviciu de muzica la dispozitie in mod gratuit pentru dispozitivele iOS si Android.

Pentru cei care nu stiu, acesta e un serviciu de muzica gratuit si sustinut de reclame, lansat mai devreme in acest an pentru boxele inteligente Echo si pentru alte dispozitive echipate cu Alexa.

CITESTE SI:  Ce zice Huawei dupa ce i s-a interzis sa mai foloseasca Android

Cu toate acestea se pare ca acum compania a pus intre timp serviciul gratuit la dispozitia mai multor dispozitive (iOS si Android) – care nu ii apartin. Conform companiei: “Incepand de azi, clientii Amazon Music – care inca nu au un abonament Prime sau un abonament Amazon Music Unlimited – pot acum asculta gratuit o selectie sustinuta de reclame de playlist-uri de top si mii de posturi gratuite pe dispozitivele lor iOS si Android preferate”.

CITESTE SI:  Ce alt dispozitiv ar putea primi aplicatia WhatsApp

Trebuie mentionat ca Amazon Music e diferit de Amazon Music Unlimited care e un avantaj pe care il primesc membrii Prime. Una dintre diferente e ca noua versiune a platformei de muzica va veni cu reclame, similar cu versiunea gratuita a Spotify. Asta inseamna ca utilizatorii vor trebui sa suporte reclamele care apar din cand in cand intre melodii.