fbpx

Acest serviciu de muzica gratuit e disponibil si pentru iOS si Android acum

Acest serviciu de muzica gratuit e disponibil si pentru iOS si Android acum

O anumita companie din Statele Unite ofera mai multe beneficii clientilor sai premium, dar ce se intampla cu cei care nu sunt abonati premium? Ei bine, acea companie tocmai a pus serviciul sau de muzica gratuit la dispozitia si celor care nu folosesc boxele inteligente si dispozitivele sale, cum ar fi utilizatorii Android si iOS. Serviciul de muzica despre care e vorba e Amazon Music. Acum e disponibil nu numai pentru boxele inteligente si dispozitivele Alexa.

Exista multe servicii de streaming de muzica disponibile in ziua de azi, motiv pentru care clientilor le este dificil sa decida la care sa se inscrie.

CITESTE SI:  Un individ a bagat 8 gloante in PC-ul sau dupa ce a primit un ecran albastru al mortii

Daca inca esti indecis cu privire la serviciul de muzica potrivit pentru tine, atunci ar trebui sa iei in considerare Amazon Music. Compania pune acest serviciu de muzica la dispozitie in mod gratuit pentru dispozitivele iOS si Android.

Pentru cei care nu stiu, acesta e un serviciu de muzica gratuit si sustinut de reclame, lansat mai devreme in acest an pentru boxele inteligente Echo si pentru alte dispozitive echipate cu Alexa.

CITESTE SI:  Cum poti vedea cum suflarea ta cu CO2 afecteaza mediul inconjurator

Cu toate acestea se pare ca acum compania a pus intre timp serviciul gratuit la dispozitia mai multor dispozitive (iOS si Android) – care nu ii apartin. Conform companiei: “Incepand de azi, clientii Amazon Music – care inca nu au un abonament Prime sau un abonament Amazon Music Unlimited – pot acum asculta gratuit o selectie sustinuta de reclame de playlist-uri de top si mii de posturi gratuite pe dispozitivele lor iOS si Android preferate”.

CITESTE SI:  De ce sunt in stare acum becurile Philips Hue in cazul unei pene de curent

Trebuie mentionat ca Amazon Music e diferit de Amazon Music Unlimited care e un avantaj pe care il primesc membrii Prime. Una dintre diferente e ca noua versiune a platformei de muzica va veni cu reclame, similar cu versiunea gratuita a Spotify. Asta inseamna ca utilizatorii vor trebui sa suporte reclamele care apar din cand in cand intre melodii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *