fbpx

Acest oras european ar putea avea taxiuri zburatoare in 2024

Acest oras european ar putea avea taxiuri zburatoare in 2024

Vizitatorii dintr-un anumit oras european ar putea folosi in 2024 taxiuri zburatoare. Producatorul de avioane cunoscut care se numeste Airbus lucreaza la autovehicule cu decolare si aterizare verticale. Aceste autovehicule care zboara vor avea un avantaj fata de masini.

Evenimente majore, cum ar fi Jocurile Olimpice, pot stimula considerabil turismul unei tari sau unui oras. Cu toate acestea, aceste evenimente pot si crea probleme precum ambuteiajele, din cauza faptului ca exista mai multi oameni in zona decat in mod normal.

CITESTE SI:  De ce Microsoft va inchide Mixer, serviciul de streaming de jocuri

Cu toate acestea, vestea buna pentru cei care intentioneaza sa mearga la Jocurile Olimpice din 2024 de la Paris e ca ar putea folosi in acel oras european taxiuri zburatoare. Acestea au avantajul ca elimina ambuteiajele.

In cadrul Paris Air Show, Aeroports de Paris, Airbus si transportul regional RATP au propus ideea de a folosi taxiuri zburatoare pentru a lua vizitatori de la Aeroportul Charles de Gaulle catre interiorul orasului european Paris, in 2024.

CITESTE SI:  VIDEO: Serviciul de taxi fara sofer al Nissan a fost lansat in Japonia

Asta nu inseamna ca este o garantie ca acest lucru se va intampla in Paris, avand in vedere ca exista mai multe obstacole care trebuie sa fie depasite mai intai.

De exemplu, grupurile vor trebui sa se asigure ca aceste taxiuri zburatoare sunt suficient de sigure pentru a transporta pasageri de la aeroport in orasul european si ca au suficienta energie pentru a ajunge la destinatie in zbor.

De asemenea, vor trebui sa respecte reglementarile existente si infrastructura din orasul european. Cu toate acestea, avand in vedere ca mai sunt 5 ani pana la Jocurile Olimpice din 2024 de la Paris, probabil organizatiile au suficient timp pentru depasi toate obstacolele.

CITESTE SI:  Ce defect au unele iMac-uri ale companiei Apple din 2020

Ramane de vazut daca taxiurile zburatoare vor avea succes sau nu in orasul european Paris, dar conceptul nu este unul nou. Companii precum Uber isi imagineaza ca aceste taxiuri zburatoare vor deveni realitate in urmatorii 5-10 ani.