fbpx

Acer a dezvoltat un ATV electric

Acer a dezvoltat un ATV electric

Gigantul taiwanez de tehnologie Acer a dezvaluit prototipul de ATV electric “X Terran” (probabil ca nu vroia sa zica “Terrain”) la conferinta eCarTech din Munich. Desi nu exista prea multe detalii in legatura cu acest ATV electric, avem niste poze cu acest ATV.

Acer nu este un nume pe care l-ai asocia cu ATV-urile (All-Terrain Vehicle), este un nume care cunoscut in mod obisnuit pentru dispozitive electronice de consum ca smartphone-urile, tabletele, laptopurile si alte produse similare.

CITESTE SI:  Ce pret are bestia de laptop de gaming Acer Predator Helios 500

Compania Acer isi extinde totusi orizonturile, pentru ca a dezvaluit discret “X Terran”. Acesta este un vehicul de teren care functioneaza pe nimic altceva decat electricitate.

Acer a dezvaluit prototipul X Terran la conferinta eCarTech din Munich de saptamana trecuta si nu a intrat prea mult in detalii in legatura cu acest ATV electric, iar fotografii ale prototipului au aparut abia acum si ne ofera posibilitatea sa vedem cum arata ATV-ul electric al Acer.

CITESTE SI:  Ce pret are Predator Thronos Air - cel mai nou scaun de gaming al Acer

MPS Energy este o noua subsidiara pe care Acer a creat-o mai devreme in acest an pentru a-si extinde interesele in domeniul puterii mobile si a electricitatii vehiculelor.

De asemenea, compania a mai spus ca aloca resurse pentru dezvoltarea unui sistem de management al bateriei pentru masinile inteligente, concentrandu-se pe tehnologia conectata si verde a masinii.

Acer a facut echipa cu compania independenta de design Studio X-Gene pentru a crea X Terran, Nu prea are de-a face cu designul, dar tehnologia a management a bateriei a MPS Energy este un fulg in palaria lor.

CITESTE SI:  Ce preturi incredibile au noile laptopuri Gateway

Sistemul combina trei pachete de baterii cu o placa de baza, fiecare pachet are 256 18650 de baterii lithium-ion care ofera 8,4kWh de energie.

Compania nu a precizat inca daca si cand va ajunge X Terran pe piata, dar mai ales cat de mult va costa atunci cand ATV-ul electric va ajunge pe piata.