fbpx

Acer ar putea avea un smartwatch de gaming si un o bratara fitness in lucru

Acer ar putea avea un smartwatch de gaming si un o bratara fitness in lucru

Brandurile IT Acer, Asustek Computer si Samsung Electronics sunt gata sa-si prezinte cele mai noi smartwatch-uri si bratari fitness la IFA 2016 in Berlin, Germania. Se spune ca Acer planuieste sa dezvaluie un smartwatch high-end pentru piata de gaming si un nou dispozitiv purtabil smart. Intre timp, Asus va dezvalui a treia generatie a ZenWatch.

Esti in cautarea unui smartwatch de gaming? Da, nu suntem prea siguri ce-ar putea implica asta, dar potrivit unei stiri de DigiTimes care citeaza pe Economic Daily News, s-ar parea ca Acer are un dispozitiv purtabil high-end de gaming in lucru care va fi dezvaluit la IFA 2016, pe langa o noua bratara fitness.

CITESTE SI:  O bresa severa de securitate WiFi pune in pericol milioane de dispozitive

Cum am spus deja, nu suntem prea siguri ce-ar putea implica un smartwatch de gaming, mai ales pentru ca gamingul pe un smartwatch nu este o caracteristica foarte populara si nici nu este unul dintre principalele motive petnru care cineva ar cumpara un smartwatch Acer in primul rand.

CITESTE SI:  De ce Google va inchide site-ul dedicat de gaming al YouTube

Cu toate acestea, Acer a creat in trecut produse de gaming, cum ar fi Predator 8, asa ca presupunem ca un dispozitiv purtabil de gaming nu iese total din discutie.

Cat despre banda de fitness, putem doar presupune ca va fi urmarea bratarii fitness Liquid Leap+, dar in afara de asta, nu se stiu prea multe despre dispozitiv.

CITESTE SI:  Acer lanseaza o tableta dual-SIM cu functia de voce

In orice caz, tratati aceste informatii cu precautie deocamdata, dar pare cu siguranta ca IFA 2016 va fi un eveniment plin de dispozitive purtabile, iar ASUS planuieste de asemenea sa-l anunte pe ZenWatch 3.

IFA 2016 va incepe la inceputul lui septembrie, asa ca amintiti-va sa intrati pe site pentru a afla detaliile oficiale despre dispozitivul Acer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *