fbpx

Aceasta tara ar putea primi un iPhone mai ieftin de la Apple

Aceasta tara ar putea primi un iPhone mai ieftin de la Apple

Apple ar putea lansa un nou iPhone mai ieftin adaptat pentru clientii dintr-o anumita tara, conform unor stiri. Aceasta e o miscare despre care reprezentantii industriei au spus ca arata urgenta gigantului din Cupertino de a reduce declinul vanzarilor de iPhone-uri in acea tara.

Apple nu creeaza de obicei iPhone-uri care sunt specifice unei tari, dar acest lucru s-ar putea schimba daca e sa credem o noua stire. Se spune ca compania lucreaza la un nou iPhone care va fi mai ieftin si care va fi disponibil numai in China.

CITESTE SI:  Twitter doreste sa-si reduca dependenta de aceasta functie automata

Citand surse din lantul de aprovizionare, China Global Times informeaza ca compania Apple din Cupertino se gandeste sa lanseze un iPhone nou care va fi mai ieftin si disponibil numai in China.

Se spune ca acesta e raspunsul companiei Apple la scaderea vanzarilor in China. In plus, se spune ca Face ID ar fi una dintre caracteristicile eliminate pentru a reduce costurile smartphone-ului, pentru a fi ieftin.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce pret are imprimanta HP Tango care tine pasul cu vremurile

Se zvoneste ca Apple va inlocui Face ID cu un nou sistem Touch ID care implica un senzor de amprente sub ecran. Simpla inlocuire a Face ID ar putea duce la o suma mare economisita, avand in vedere ca tehnologia din spatele Face ID nu este chiar ieftina.

Este important de mentionat ca compania Apple din Cupertino a incercat din greu sa multumeasca clientii din acea tara, dat fiind faptul ca China este una dintre cele mai profitabile piete de smartphone-uri de pe planeta.

CITESTE SI:  Ce tara va fi prima din lume cu transport public gratuit

Apple a creat un model de iPhone Dual-SIM doar pentru China, pentru ca clientii chinezi prefera Dual-SIM. Chiar daca multi dintre clientii sai din alte tari au fost mai mult decat incantati sa cumpere acel model Dual-SIM, compania l-a oferit numai in China. Ramane de vazut daca stirea despre noul iPhone ieftin al companiei din Cupertino pentru acea tara este adevarata.

Sursa imagine: Flickr.com